Ana Sayfa » Dernekler
Uğur Öztürk Bursa Giresunluları ziyaret etti
29 Şubat 2016 Pazartesi 06:52


 Emniyet Müdürü Öztürk Bursa’da Gönülleri Fethetti

Yıllık iznini geçirmek üzere Giresun’dan ayrılan Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk Bursa Giresunlular Derneğini ziyaret ederek, Bursa’daki Giresunlular hakkında bilgiler aldı.

Çiçekler İle Karşılandı

Bursa Giresunlular Derneği yöneticileri tarafından çiçek ile, samimi ve sıcak bir ortamda karşılanan Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk kendisine gösterilen ilgiden dolayı duymuş olduğu memnuniyetini dile getirdi.

Giresun’un Mülki Amirlerini Ağırlamaktan Onur Duyarız

Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara yapmış olduğu selamlama konuşmasında, Giresun’un havasını Bursa’ya getiren müdür Uğur Öztürk’ü derneklerinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.

Derneklerinin çalışmaları hakkında Öztürk’ü bilgilendiren Kara, Giresun’daki yerel yönetimlerin Gurbetteki hemşerilerimize biraz daha yakınlaşmaları gerektiğinin altını çizdi.

Giresunlu Çay’ını Özledim

Bursa’da bulunan Giresunlular Derneğini daha önceden duyduğunu belirten Müdür Öztürk; “Biz Giresun’da mesaimize bir esnafımızın çay’ını içerek başlıyoruz. 2 gündür de yollarda olduğumuz için Giresunlunun Çay’ını özledim. Burada da bir derneğimizin olduğunu bildiğim için sizleri ziyaret etmek istedim. Gerçekten göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun’a Gelirken Dikkatli Olalım

Yaz ve Bayram tatillerinde Karayollarında oldukça bir yoğunluk yaşandığını belirten Öztürk; Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak Gurbette bulunan bütün Giresunlu STK’lara bir bilgilendirme yazısı göndererek sürücülerin dikkatli olmaları ve uykusuz yolculuk yapılmaması konusunda uyarıda  bulunduklarını söyledi.

Derneğinizi Faal Halde Tutun

Derneklerinin önemine de dikkat çeken Uğur Öztürk; “Derneğinizi faal halde tutun. Çocuklarınız kendi kültürlerini yaşayacaklarını ve hissedecekleri bir mekan olsun. Bir hemşerimizin bir cenazesi olduğunda her onu sırtlanırsa işte o zaman birlik beraberlik olur” dedi.

Giresun’da Emniyet olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında Giresunlu hemşerilerini bilgilendiren Öztürk’ün bu davranışı büyük beğeni topladı.

Çeşitli görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’e, dernek yöneticileri tarafından Fındık, Kestane Şekeri hediye edildi.

Erdal Avcı / Giresun Havadis

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6780 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: