Ana Sayfa » Spor
UEFA Tahkim Kurulu FB ve BJK İçin Kararını Verdi
16 Temmuz 2013 Salı 03:30
Tahkim'in Fenerbahçe ve Beşiktaş kararı. Tahkim Kurulu, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, UEFA kararlarına yaptığı itiraz hakkında kararını verdi.

UEFA Tahkim   Kurulu, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Haziran ayında UEFA  Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin verdiği cezalara karşı itirazı hakkındaki kararını açıkladı. Tahkim   Kurulu Beşiktaş'ın itirazını reddederken, Fenerbahçe'nin cezası   2 yıla   indirildi.

Bu kararla, UEFA   Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin kendisine verdiği cezaya itirazı reddedilen Beşiktaş, 2013/14 UEFA   Avrupa   Ligi'nde oynayamayacak.

Fenerbahçe'nin itirazını kısmen kabul eden Tahkim   Kurulu, UEFA   Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin 2 + 1 yıl UEFA müsabakalarından men şeklindeki kararını  2 yıla   indirdi.

UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre her iki takım da Tahkim  Kurulu kararlarını  Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götürebilecek.

Kurul karara varmadan önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'  ye ilaveten UEFA Disiplin Müfettişlerinin  gönderdiği açıklama ve   belgeleri dikkatlice  incelediğini bildirdi.



Kaynak: Haber7.com Etiketler : UEFA, Tahkim, Kurulu, FB, ve, BJK, İçin, Kararını, Verdi,


Bu Haber Toplam 9567 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: