Ana Sayfa » Spor
Turnuva Şampiyonu Yeşil Giresun
04 Haziran 2012 Pazartesi 21:05
İstanbul Giresun Dernekleri arası 4.Topal Osmanağa Futbol Turnuvası Şampiyonu Küçük Çekmece Yeşil Giresun Derneği oldu.

Bu zamana kadar yapılan tüm turnuvalarda centilmence mücadele eden ve Giresun'un birlik, beraberlik ve kardeşliğine hizmet etme aşkıyla hep ön sıralarda yer alarak " BİZ BU ÜLKEYİ VE GİRESUN'U KARŞILIKSIZ SEVİYORUZ " sloganıyla TOPAL OSMANAĞA'YA layık olan, adam gibi adam duruşundan taviz vermeyen MEHMET CEBECİ ve Küçük Çekmece Yeşil Giresun Derneğini kutluyoruz.

Mehmet Cebeci'nin Başkanı olduğu Küçük Çekmece Yeşil Giresun  Derneği hak etti kazandı.

Turnuvanın  başından beri iyi mücadelelerle  finale  gelen yeşil  Giresun  Finalde de rakibi  Görele  Haydarlı sporu  3-0 gibi  net skor  ile  rahat geçerek  şampiyonluğa  ulaşan taraf  oldu. İki  aydır devam eden  turnuva adına  yakışır bir  final ile sona erdi.İki takımda  centilmence,  müsabakayı izleyenlere  zevkli  bir karşılaşma  izlettiler.

MEHMET CEBECİ'NİN AÇIKLAMASI...

Turnuvada  kazanılan sembolik  kupanın  ötesinde asıl  kazanç,yeni tanışmalar,yeni  dostlukların oluşması  oldu..Gerçekten  katılan tüm dernekleri kutluyorum..Belki  iki maçta  elenip turnuvaya  erken  veda eden  kardeşlerimiz   oldu.Ama asıl  önemli olan  onların katılmış  olmalarıydı.Tabi ki  herkes şampiyon  olmak  ister. Tabi ki  bir takım  şampiyon olacaktı….Bu  şampiyon takımın  bizim  takım olması bizi  daha  çok sevindirmiş  oldu.Ama  asıl sevincimiz  yeni  tanışmış olduğumuz  kardeşlerimizlesağlayacağımız  kaynaşma  ve  dostluklarile,birlik beraberlik için vereceğimiz  mücadelelerde   güç  birliği oluşturmaktır..

Sportif  ve  kültürel faaliyetlerde  daima  paylaşarak sunacağımız  hizmetler için yeni derneklerimizi de  aramızda  görmek ,siyaset  ve bürokrasi içindeki  temsilci ve yetkililerimizi de  aramızda görmek  dileği ile  turnuvamızın düzenlenmesindeemeği  ve katkıları bulunan  organizatörlere,seyirci  ve sporculara,Derneklerin  yönetim kurulu  üyeleri ne,Hakemlerimize  ve Emniyetgörevlilerimize,sağlıkçılarımıza  vesponsorlarımıza ,Basın mensuplarımıza  vetelevizyon  yayın  şirketine, ayrı  ayrı teşekkür ederim.

BİZİ hiçbir zaman  yalnız  bırakmayan,desteklerini ,katkılarını  esirgemeyen  “BATI BAHAT HASTAHANE MİZ” Yönetim  kurulu başkanı Sn. Dr. Reşat  BAHAT hocama  çok  teşekkür eder  başarılarının  devamını diler  saygılar  sunarım.

Ulaşım sorunumuzda  bize  çok  büyük  destek  veren  “özel AKADEMİK  GELİŞİM SÜRÜCÜ “ Yönetim  kurulu başkanı  Osman  SAVAŞ kardeşimize  çok  teşekkür ederim.

Bizi hiç  yalnız  bırakmayan “SELİN OTOMOTİV” Hakan AKYÜZ kardeşimize de katkı vedesteklerinden dolayı  teşekkür ederiz .

“Kardeşler  UNLU mamulleri”   hep yanımızda,onların  destek  ve katkıları hiç eksik olmadıki.teşekküreder,hayırlı işler,sağlık  sıhhatdileriz.

Turnuvada ki başarımız da  tabi ki  büyük emekleri  olan  sporcu kardeşlerim , Recep,Okan,Oktay,Bülent,Nuri,Mehmet,İlker,Alper,Şakir,Mustafa,Köksal,Gökhan  ve  Emine  çok çok teşekkür ederim. Onlar yazdı tarihi.Giresunlular  hep  okuyacak.

Başından  beri sporcu  arkadaşlarla  yakından ilgilenen  takımın hocası  Okay GÜNEŞ kardeşime  çok  ama çok  teşekkür ederim.

Küçük Çekmece Yeşil Giresun Derneği Futbol Takımı

                        Sorumlusu Okay Güneş.

http://yesilgiresunder.org/Haberdetay.aspx?ID=442

*** GÖRELE HAYDARLI'YI VE OĞUZ KESKİN'İ KUTLUYORUZ...

7 hafta süren 4.Geleneksel Topal Osmanağa Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile son buldu.

Final maçında Küçük Çekmece Yeşil Giresun turnuva birincisi olurken, Görele Haydarlı ise ikinci oldu..3’lük kupalarını Alucra Çakrak ile Tirebolu Eymür Gençlik aldılar..

Birinci olan Yeşil Giresun’a  kupasını Turnuva Tertip Komitesi Başkanı aynı zamanda Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Halil Haytaverirken, ikinci olan Haydarlı’ya kupasını GİRKON (Giresun Sivil Kurumlar Konfederasyonu) Kurucu Genel BaşkanıSıtkı Ada verdi.Üçüncü Tirebolu Eymür Gençliğe kupasını Görele Haydarlı Köyü dernek başkanı Oğuz Keskin verdi.

Kupa ve plaket töreninde Emniyet Müdürlüğü baş MüfettişiZekeriya Keskin, İstanbul Büyük Şehir Hukuk Müşaviri Avukat Yaşar Parlak, Emekli Maliye Müdürü Ekrem Menekşe, Giresunspor Eski Başkanı Ömer Ülkü, Yurtkur Altunizade Şube Müdürü Araştırmacı Gazeteci Seyfullah Çiçek, Avukat Sami Keskin, Küçükköyspor Kulübü BaşkanıMustafa bey, İstanbul Giresunspor Başkanı İsmail Yalçın,Giresunspor Takım Kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, Görele Dernekler Fedrasyonu Onursal Başkanı Sadi Kaya,

Turnuva 3.sü Tirebolu Eymür Gençliğe kupasını Görele Haydarlı Köyü Dernek başkanı Oğuz Keskin verdi

Tirdef 2.başkanı İbrahim Balcıoğlu, Giresunspor KalecisiSoner Şahin, Karlıtepe İlköğretim Okulu Müdürü Erol Torun, Haydarlı Köyü Dernek Başkanı Oğuz Keskin, Görele Dernekler Federasyonu Başkanı Birol Kardaş, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Emekli Zabıta Komiseri Hasan Ali Keskin, K.Çekmece Giresunlular Dernek Başkanı Mehmet Cebeci, Bulancak Arifli Derneği Başkanı Nuri Duman, Kazım Karabekir Mevlanaspor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü hazır bulundular...

GÖRELE HAYDARLISPOR:Aytekin, Timuçin,Turgut, Melih, Akif, Mehmet, Taylan, Tayfun, Murat, Ahmet, Cem, Ömer...

Bayanların yapılan turnuvaya katılımının çok olduğu gözlerden kaçmadı...

Haydarlı Köyü Derneği plaketini Gençlik kolları başkanı Onur Yılmaz aldı...

         OĞUZ KESKİN VE GÖRELE HAYDARLI KÖYÜ

                          DERNEĞİNİ KUTLUYORUZ.

Dernek başkanı Oğuz Keskin yaptığı açıklamada ''amaç Giresun için , yine Giresun'a maal olmuş bir liderin adını taşıyan Topal Osman Ağa Turnuvasında yer almaktı.Yöremize yakışır bir faaliyet olduğuna inanıyoruz,dernek yönetimi adına futbolcularımıza koordinatörümüz Veli Özdemir ve Timuçin Akdağ ' ya yine bu turnuvada bize sponsor olan ALPAGÜL DENİZCİLİK AŞ , ALTUNKAYALAR KÖMÜR , ATIL AYDINLATMA , AKAY JENERATÖR ve ÖZDEMİR UNLU MAMÜLLERİ ' ne teşekkürlerimi borç bilirim turnuva boyunca bizlere maddi manevi desteklerini esirgemediler.Yine 7 hafta her maçımıza gelen başta köyümüz sakinleri olmak üzere tüm Göreleli hemşehrilerimiz sağolsunlar böyle zamanlarda kişilerin desteği bizlere azim ve güç vermiştir ne kadar teşekkür etsek azdır'' dedi .

 

GÖRFED onursal başkanı Sadi Kaya ve GÖRFED başkanı Birol Kardaş maç öncesi Görele temsilcisine başarılar diledi...

Yarı final maçında bileğinden sakatlanan Ömer Keskin şampiyonluk maçında kadroda yoktu...

http://www.haydarlikoyu.org.tr/index.php?option=com_k2&view=item&id=616:topal-osman-a%C4%9Fa-turnuva-2si-g%C3%B6rele-haydarlispor&Itemid=86



Kaynak: yeşilgiresunder.org Etiketler : Turnuva, Şampiyonu, Yeşil, Giresun,


Bu Haber Toplam 20262 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: