Ana Sayfa » Spor
Turnuva Öncesi Son Toplantılar
25 Ocak 2013 Cuma 08:33
5.Osman Ağa & Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Futbol Turnuvası Komitesi takımların grup kuraları çekilişi öncesi son toplantısını yaptı.

Abdullah Akgün Başkanlığında toplanan komitede bu sene yapılacak olan Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası açılış gününde neler yapılması gerektiği ve açılış öncesi yapılacak hazırlıkların konuşulduğu toplantıda turnuva ile ilgili kurallar dile getirildi.

Hertakımın 1 yabancı oynatma hakkının bulunduğu bu sayının kesinlikle üstüne çıkılmayacağı ve takımlardaki futbolcuların her maça aynı forma numarası ile çıkacağı kararlaştırıldı.

Komite üyeleri ve toplantıya katılan bazı takım yöneticileri bu turnuvanın Giresunluların birlik ve beraberliğini perçinlediği bu organizasyonda yapılanın sadece futbol değil aynı zamanda Giresunluların adının duyurulması ve katılan takımların ilçelerinin tanıtılması adına önemli bir misyon üstlendiği dile getirildi ve hep bir ağızdan GİRESUNLULAR OLARAK SAHAYA ÇIKIYORUZ ama sadece futbol oynamak içindeğil Giresunlualrın Gücünü Göstermek için denildi.

TURNUVA KURALARI ÇEKİLİYOR

5.Osman Ağa & Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası takımların hangi gruplarda ve hangi takımlarla eşleşeceği Grup Kuraları 25 OCAK CUMA AKŞAM SAAT 20:30'da Giresun Federasyonu Genel Merkezinde çekilecektir.

                     İrtibat: 0533 624 64 60































İhsan Alim Doğankent Kanyaş Güvenlik Takımı sorumlusu


İlyas Canik Çamoluk Pınarlı Takımı Sorumlusu


Turgut Çevik Çanakçı Egeköy Takımı Sorumlusu


Turgut Kuzeş Eynesil Kemaliye Takımı Sorumlusu


Naci Hıdır Bulancak Erdoğan SA-SU takımı sorumlusu


Mehmet Cebeci Küçükçekmece Yeşil Giresun Takımı Başkanı & Sorumlusu


Bayram Gülsu Keşap Gençlik Takımı Sorumlusu


Aytaç Akkaya Bulancak Ataköy Takımı sorumlusu


Uğur Çulfaz Bulancak Ataköy Gençlik Takımı sorumlusu



Kaynak: memleketgiresun.com Etiketler : Turnuva, Öncesi, Son, Toplantılar,


Bu Haber Toplam 10676 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: