Ana Sayfa » Spor
Turnuva Komitesi İşi Sıkı Tutuyor
03 Mart 2016 Perşembe 16:20


 Turnuva Komitesi İşi Sıkı Tutuyor

Giresun Federasyonu 7. Topal Osman Ağa Birkan Gündüz Dernekler arası Futbol turnuvası komite üyeleri Kafe Mecra'da toplandı.

7.Topal Osman Ağa Birkan Gündüz Dernekler arası Futbol turnuvası boyunca oynanan maçları takip eden komite üyeleri, her hafta oynan maçların sonunda toplanıp, gözlemciler eşliğinde saha içerisinde gelişen olayları banttan tekrar izleyerek değerlendiriyor.

Abdullah Akgün başkanlığında çalışan komite üyeleri, bu hafta değerlendirme toplantılarını Kafe Mecra'da yaptı. Başkan yardımcısı Aydın Kömürcü hafta sonu oynanan karşılaşmaların görüntüleri eşliğinde maç içerisinde gelişen olumlu ve olumsuz olayları anlattı. Komite üyeleri centilmenlik dışı davranışları değerlendirilerek karara bağladı.

7. Topal Osman Ağa Birkan Gündüz Dernekler arası Futbol Turnuvası'nın komite üyeleri, karşılaşmaların futbol kuralları içerisinde mücadele edilmesi için gayret gösteriyor. Komite üyesi ve başkan yardımcısı Aydın Kömürcü, yapılan toplantı ile ilgili şunları ifade etti" Turnuva için oluşturulan komite üyesi gözlemcilerimiz, Turnuva boyunca oynanan maçları izliyor ve notlarını alıyorlar. Her hafta Maçların tamamı oynandıktan sonra kayda alınan görüntülerin önemli bölümlerini tekrar izliyoruz. Gözlemci arkadaşlarımızın değerlendirmelerini ve görüşlerini alarak komitemiz o maçla ilgili olumlu ya da olumsuz kararını veriyor. Bizler komite olarak, Giresun adına düzenlediğimiz Futbol turnuvamızın, diğer illere örnek teşkil edecek güzellik içerisinde, Futbol kurallarının dışına çıkmadan tamamlanması için gayret ediyoruz. Burada aldığımız kararlar, takımlarımızı mağdur etmek için değil. Turnuvamızın disiplin içerisinde devam etmesi içindir. Turnuva sonucunda kazananın Giresun ve Giresunlular olmasını, gençlerimizin bu turnuva ile yeni arkadaşlıklar kurmasını arzu ediyoruz." dedi.  

Hüseyin Şenel Odacı

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7002 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: