Ana Sayfa » Duyurular
Türkiye Şampiyonası Giresun'da
05 Şubat 2011 Cumartesi 22:27
Giresun, Mayıs ayında önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

Serbest Dalış Dinamik Apnea Türkiye Şampiyonası Giresun’da

   Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2011 yılı planlı faaliyetlerinden olan Serbest Dalış Dinamik Apnea Türkiye Şampiyonası 21-22 Mayıs tarihlerinde Giresun’da yapılacak.

   Son iki yıldır Giresun ilinde yaptığı organizasyonlar ile milli federasyonlara örnek olan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu bir önemli organizasyonunu daha Giresun’a verince gönüllere taht kurdu.

   Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gazeteci-Yazar ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Danışmanı hemşerimiz Ethem Bakar “ Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Sayın A.İnkilap Obruk ve Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özen, Genel Sekreter Oğuz Aydın’ın destekleri ile bir şampiyonayı daha Giresun’a almış olmaktan dolayı çok mutluyuz.

   Giresun Valimiz Sayın Mustafa Yaman her zaman yanımızda oldular, Giresun Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu destekleri ile hep yanımızda oldu onların desteklerini de hep yanımızda hissediyoruz. Giresun Spor İl Müdürümüz Sayın Soner Maden’de şampiyonanın ilimizde yapılması için gerekli desteği sağlamışlardır. Giresun İl Temsilcimiz Cüneyt Şipal bu organizasyon için gayret göstermiştir, kısaca destek olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyor, şampiyonanın başarı ile geçmesini diliyorum.” Dedi.

   Yaklaşık 50 sporcunun ve 25 hakem ve federasyon yetkilisinin katılacağı şampiyona 21-22 Mayıs tarihlerinde yapılacak,  Şampiyona öncesi teknik kurul toplantısı ise 20 Mayıs’ta Giresun Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

   Öte yandan bu alanda Dünya Rekortmeni sporcularımız Erkeklerde Cenk Devrim Ulusoy Kızlarda ise Yasemin Dalkılıç gibi önemli isimleri ağırlayacak olan Giresun’da şimdiden şampiyonanın heyecanı yaşanıyor.



Kaynak: giresunaktuel Etiketler : Türkiye, Şampiyonası, Giresun'da,


Bu Haber Toplam 5872 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: