Ana Sayfa » Duyurular
Trakya'dan Giresun'a Yardım
11 Haziran 2011 Cumartesi 21:02
Trakya Giresunlular Derneği ile Osmanlı Eğitim Kültür Sanat Derneği Giresun il milli eğitim müdürlüğüne 162 koli kitap bağışı yaptı.

 
Trakya Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz DEMİRKIRAN teslim töreninde yaptığı konuşmada bizler gurbetteki Giresun'lular olarak ilimizin gelişmesi, öğrencilerimizin eğitim seviyesinin yükselmesi, iyi bir eğitim alması ve gelecekte ülke yönetiminde bizim gençlerimizin de daha fazla görev almasını sağlamaya yönelik bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer ALBAYRAK’da Sayın Yılmaz DEMİRKIRAN’ın şahsında öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasına katkı sağlayan Trakya Giresunlular Derneğinin tüm üyelerine bütün Giresun'lu öğrencilerimiz adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum dedi.
Giresun’da son yıllarda eğitim alanında önemli başarılar elde edildiğini anlatan ALBAYRAK bunda il dışında yaşayan Giresun'luların ve Giresun derneklerinin de önemli katkıları olduğunu ifade etti.
Önümüzdeki yıllarda da bu ve benzeri eğitim desteklerinin devam etmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız olacaktır diyen ALBAYRAK, Giresun’u daha iyi seviyelere hep birlikte taşımak zorundayız dedi.
162 koliden oluşan eğitim ve test materyalini Milli Eğitim Müdürüne teslim eden Yılmaz DEMİRKIRAN daha sonra Mimar Sinan Lisesine geçerek okul müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU’ ile görüştü. Teslim alınan materyaller Müdürlüğümüze bağlı araca yüklenerek merkez okullarımıza ve ilçelerimize teslim edildi.
 
 


Etiketler : Trakya'dan, Giresun'a, Yardım,


Bu Haber Toplam 8848 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: