Ana Sayfa » Dernekler
TOPAL OSMAN IN TORUNLARI ÜSKÜDARDAN YOLA ÇIKTI
31 Ocak 2018 Çarşamba 11:24


 

TOPAL OSMAN IN TORUNLARI ÜSKÜDARDAN YOLA ÇIKTI

.

Topal osman ağanın torunları Üsküdardan yola çıktı. Üsküdar Giresunlular derneği Üsküdar belediyesi ve Üsküdar Kızılay şubesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Asker uğurlama ve Kanbağışı. Programı Mehmet Çakır kültür merkezinde yapıldı. Program Kuran-i kerimle başladı. Üsküdar Giresunlular dernek başkanı Çoşkun Çalık ve İstanbul milletvekilimiz Hasan Turan birer konuşma yaptılar. Kan bağışı ikramlar yapıldı. 500 kişi Askere gitmek için Dilekçe yazdılar.
MİLLETVEKİLİ HASAN TURAN. 
Bu Akşamki Asker uğurlama öyle normal bir uğurlama değil ülkemizin içinde bulunan durumu göz önünde bulundurursak. Ordumuz şuan Afrinde önemli bir operasyon yapmaktadır. Elhamdülillah çok güzelde gidiyor Askerlerimiz pompalandığı gibi adım adım devam ediyor. Üsküdar Giresunlular derneğimizi tebrik ederim Bu Akşam hem Askerlerimizi yolcu ediyorlar hemde Kızılayımızla birlikte Kan kampanyasına katılıyorlar zaten Osmanaganin torunlarında bu yakışır. Geçtiğimiz akşam televizyonlarda gördük Giresunlu dedemizi 80 yaşında Askerlik şubesine gidiyor askere gitmek için Dilekçe verdi sürüsünü istedi işte Dede bunu yaparda Torunları yapmazmı masalarda Dilekçeler gördüm baktımki Topalosman Ağanın torunları Askere gitmek için Dilekçe yazmışlar. Sizlerle ne kadar övgünsek azdır bem şunu diyorum Ey hainler ne yaparsanız yapın son Çırpınışınız.son pişmanlık çare değil Osmanağanın Torunları Üsküdar dan yola çıktı. Bu millete hiç bir güç diz çökturemez çöktüremiyeceksiniz. Kimse bu bu ülkede operasyon yapamaz yaparsa Türkiye yapar diye konuştu ve tüm Asker adaylarını teker teker kucaklayıp ugurladı. 
BAŞKAN "ÇALIK 
Giresunlular derneği olarak bu gecemize uzaktan yakından iştirak eden hemşerilerimize teşekkür ederim hoş geldiniz sefalar getirdiniz bu akşam burada kutsal bir program için buradayız. Askangibi evlatlarımızı Askere uğurluyoruz. Bizleri salonu bizlere tahsis eden belediye başkanımıza teşekkür ederiz milletvekilimiz bizleri yalnız bırakma yoğun programın a rağmen burada kendilerine teşekkür ederim. Üsküdar Kızılau şubemize teşekkür ederim. Biz programı daha önce yapacaktık ancak bu güne nasip oldu zamanında çok anlamlı silahlı kuvvetlerimiz sınır ötesinde mücadele ederken bizde onlara buradan dua gönderiyoruz Yine evlatlarımızı peygamber ocagina gönderiyoruz.kuran-i kerim okuduk dua ettik Kan verdik.askere gönüllü gitmek için Dilekçe yazdık.inşallah vekilimizle birlikte Dilekçelerimizi Milli savunma bakanlığımıza teslim edeceğiz benimde Askerim var Allah askerlerimize güç kuvvet versin dedi devsm etti Bu Akşamki uğurlama yapacağımız Askerlerimize aynı zamanda katkı yapacağız. Bugün bir ilçe federasyon başkanımız beni aradı hesap numarası istedi ve 500 tl yatırmış inşallah askerlerinize iyibir katkı yapacağız derken. Dilekçelerimizi almaya devam edecez bizlerle irtibata gecsinler hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımız diye konuştu.....Geceye Üsküdar belediye başkan yardımcısı. MHP Üsküdar ilçe başkan yardımcısı.Giresun federasyonu başkan yardımcısı Ali Alim. Giresun federasyonu yönetim kurulu üyeleri Öncel Kuğu. 
Rahman Karahan ve Mustafa Aydın.Harşıt dernekler federasyonu başkanı Temel Bilecen . Ataşehir Giresunlular derneği başkanı Fatih Yelekoğlu. Mavikaradeniz yönetim kurulu başkanı Fuat Kuş. Sarıyer Giresunlular dernegi başkan yardımcısı Mustafa Civek. Abdi Aslan . Ümraniye Giresunlular derneği Başkan yardımcısı Orhan Koç. Çamoluk derneği yönetim kurulu üyesi Ünal Sarıdoğan. Doğankent derneği başkanı Hami Kabadayı. Giresun medyaplatformu genel sekreteri Abdullah öner Meral . Üsküdar Gezetesi sahipi Adnan odabaşı. Köy dernek başkanları katıldılar.

Haber: Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 13098 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: