Ana Sayfa » Duyurular
Topal Osman Ağa Beyaz Perdede
15 Nisan 2011 Cuma 09:13
Sinema sanatçısı Atilla Akarsu'nun uzun yıllardır üzerinde çalıştığı Topal Osman Ağa filminin çekim aşamasına geldiği açıklandı.

Sinema sanatçısı Atilla Akarsu’nun uzun yıllardır üzerinde çalıştığı ifade edilen “Topal Osman” filminin çekim aşamasına geldiği belirtildi.

   Sinema Sanatçısı Atilla Akarsu, beraberinde bulunan “Topal Osman” karakterini canlandıracak olan Reha Beyoğlu ile Giresun Gazeteciler Derneği’nde düzenlediği toplantıda “Topal Osman” filmini basına tanıttı. Yaklaşık 3 milyon 500 bin TL’lik bir bütçeye sahip olacak filmin en geç mayıs ayı başında Giresun’da “motor” diyeceğini belirten Sinema Sanatçısı Akarsu, “Topal Osman Ağa, Kurtuluş Savaşı’nda destan yazmış sadece Giresun ve Karadeniz için değil Cumhuriyet tarihi için de önemli ama bir çok yönüyle yanlış tanıtılan bir kahraman. Topal Osman Projesi üstünde yıllarca çalıştık. Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman’ın senaryosunu işte bu tarihi gerçekler ve belgeler ışığında hazırladık. Topal Osman’ın filmi Cumhuriyet tarihimize ışık tutan ses getiren bir film olacaktır” dedi.

 

 

 



Etiketler : Topal, Osman, Ağa, Beyaz, Perdede,


Bu Haber Toplam 8094 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: