Ana Sayfa » Dernekler
TİREBOLU DERNEKLER FEDERASYONU YENİ BAŞKANI NECDET DEMİREL OLDU
24 Ocak 2018 Çarşamba 21:33


TİREBOLU DERNEKLER FEDERASYONU YENİ BAŞKANI NECDET DEMİREL OLDU

Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF ) 6. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Genel kurul açılış konuşmasını yapan TİRDEF Başkanı Haldun Domaç, genel kurula ilgi gösteren üyelere teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, kahraman Türk askerinin Suriye topraklarına girerek yaptığı Zeytin Dalı Harekâtı operasyonuna başarı dileklerinde bulunarak ‘’Kahraman Türk ordusu daima muzaffer olasın’ ’dedi

TİRDEF Başkanı Domaç 7 yıllık başkanlık yaptığını, tekrar aday olmadığını dönemler içinde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, federasyona 18 derneğin üye olduğunu, bunun çok önemli olduğunu belirterek, TİRDEF faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Başkan Domaç Tirebolu, İletişim Fakültesi, burs, fındık, liman, çöp tesisleri, baraj ve gölet konuları hakkında bilgi vererek “sakin şehir statüsü ve turizm potansiyeli ile Tirebolu hak ettiği konum gelecek ve başlatacağımız liman projesi ile geleceği için çok önemli ve kazanan liste ile bu projeyi paylaşacağız” dedi.

Ömer Demir’in Divan Başkanı olduğu genel kurulda gündem gereği faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunup, müzakere ve ibra edilmesinden sonra söz alan İbrahim Balcıoğlu, “kazanan Tirebolu ve Tirebolulu olsun” diyerek adaylıktan feragat ettiğini söyledi. Genel kurula ilgi göstermesi gereken yerel idarecilerin neden gelmediği konusunda sitemde bulunarak genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti.

Genel kurula oy verme hakkı bulunan 90 delegeden 79 delege katılırken, yeşil liste ile Necdet Ali Demirel 41 oy, beyaz liste ile yarışan Ali Demir 37 oy aldı. Yeşil liste ile seçime giren Necdet Ali Demirel başkanlığındaki yönetim, iki yıl için TİRDEF’i yönetme görevini genel kurul üyelerinden almış oldu.

Necdet Ali Demirel başkanlığındaki 18 kişilik TİRDEF’in yeni yönetimi Mehmet Öztürk, Kamil Sakal, Nazmi Güler, Adem Takır, Mustafa Gedik, Mehmet Kuzu, Bekir Yılmaz, Bülent Akça, Metin Karadeniz, Belgin Yılmaz, Arif Emanet, İbrahim Aydın, Aydın Demiral, Hayati Ses, Burhan Tozlu, Necati Yılmaz ve Mustafa Kazan’dan oluştu.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5610 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: