Ana Sayfa » Belediyeler
TİREBOLU BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ
03 Ocak 2018 Çarşamba 21:35



Belediye Başkanımız Abdullah Karapıçak’ın girişimleri sonucunda Belediye Araç Filomuz Yenilenmeye ve Gelişmeye devam ediyor.

En son geçen hafta Belediye araç filosuna 0 Km Kepçe’yi Belediye envanterine katan Başkanımız, 2018 Yılının ilk gününde araç filomuza bir iş makinesi daha katarak yeni yılın ilk gününde vatandaşlarımıza müjdesini verdi.

1986 Yılından bu yana İlçede faaliyetlerde kullanılan Yükleyici-Loder İş Makinesini artık emekliye ayırarak Araç filosuna yeni dahil ettiğimiz Yükleyici-Loder İş Makinesini vatandaşlarımıza hizmet etmeye başladı.

2014 Yılı mart ayında göreve başlayan Başkanımız Abdullah Karapıçak, 45 ayda Belediye Araç Filosuna 10 adet iş makinesi kayarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilmesini sağlamıştır.

Yeni Yılda hizmete başlayan iş makinesinin ilk sürüşünü yapan Başkanımız Abdullah Karapıçak,” Yeni Yıla vatandaşlarımıza büyük hizmetler edecek Yükleyici-Loder İş Makinesiyle girmek gerçekten mutluluk verici, geçen hafta 0 Km bir Kepçeyi bünyemize dahil ettik. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini yapabilmek için ekip arkadaşlarımızla var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Bu araç Filomuza dahil ettiğimiz 10. Aracımız oldu. Tirebolumuza vatandaşlarımıza hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5311 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: