Ana Sayfa » Güncel
Terörü Lanetleyelim Ama Kürtleri Değil
10 Eylül 2015 Perşembe 15:26
Ülkemizi Daha büyük sıkıntılara sokmayalım......

 Son günlerde ülkemizin her bölgesinde bilinçli,bilinçsiz adeta yeni kıvılcımlar atılıyor.Böyle diyorum çünkü;Tamda Provakatörlerin istediği gibi hareketler var.

Aman.! Aman  Dikkatli ve sağduyulu olalım..

Bu Devletin zamanı,yeri geldiğinde her türlü tehlike ve sorunların üstesinden gelecek gerekli bilgi birikim,donanım,techizat,ekip ve kadroları vardır…

Evet gerçekten terörü lanetleyelim, ama Kürtleri Değil..

Kürt halkına bugün sırt çevirirsek, sahip çıkmazsak, onları kendi ellerimizle örgütün kucağına itmiş oluruz... Ankara İstanbul İzmir'de oturup yorum yapmaya benzemiyor Tunceli’de Şırnak’ta,Batman'da Cizre'de,Van’da,Hakkari’de,Yüksekova'da terörle yaşamak..

Yapmayın! Teröre kızıp kurunun yanında yaşı yakmayalım.! İşte o zaman bölünürüz... Bugün yapılmak istenilen ülkemizi dipsiz bir kuyuda göstermektir... Paniklettirmektir..Galeyana getirip bir birimize düşürmektir.

Etmeyin ! Hepinizin bir Kürt komşusu var ! hepinizin bir Kürt arkadaşıda var... Terör değil, bizi ancak ayrımcılık,birbirimizi dışlamak bölebilir. Barışa, kardeşliğe olan inancımızı yitirmeyelim..Bilelim ki dış güçlerin planlarına fırsat vermeyelim. Bu ülke hepimizin ! Kardeş kavgasına müsaade etmeyelim.Terörü lanetleyin, Kürtleri değil...

Kırşehir'de Bayrak astığı ve Pkk'yı desteklemediği halde linçten kurtulamamış Diyarbakırlı bir esnaf. İşte kaos dedikleri şey budur. Toplumsal infiale başlandığında haklı haksız, iyi kötü ayıramazsınız. Belirli bir içgüdü ile hareket eden topluluklar, toplum psikolojisinin verdiği durumla her provokasyonlara açık hale gelir. Bu gerçekten hareketle terör faaliyetlerini kınamak ve lanetlemek ne kadar haklı bir tepki ise, yanlışa mahal vermemekte o kadar önemlidir. Bu süreçte Devleti ve Devlet büyüklerini yıpratmak ta ancak bu kaosu isteyenleri mutlu eder.Devletimiz güçlüdür ve düne göre daha bağımsız dır. Her şey hukuk çerçevesinde çözüleceğini bilmemiz lazım. Siyasi iradede bu mevcuttur. Lütfen dikkat ! Saçının bir telini dünyalara bile değişmeyeceğim, geçmişte sıkıntı yaşamış ta olsa eline silah almayı bile aklına getirmemiş , sahabe ahlaklı Kürt ve Türk kardeşlerim var benim.

Terörü Lanetleyelim ama Kürtleri değil.!!



Etiketler : Terörü, Lanetleyelim, Ama, Kürtleri, Değil,


Bu Haber Toplam 6723 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: