Ana Sayfa » Güncel
Terör Nasıl Biter, Önemli Tesbit
25 Haziran 2012 Pazartesi 13:43
Bir Paşanın, Bir İşadamının oğlu Şehit düşerse, Teşvikiye Camii'nden Şehit cenazeleri kalkmaya başlarsa terör bakın nasıl durur.

Güvenlik ve Terör Uzmanı Doç. Dr. Maya Arakon çarpıcı tespit: Hiç olmasın, Allah korusun, ama eğer bir gün Teşvikiye Camii'nden bir cenaze kalkarsa, bir işadamının oğlu, akrabası, bir paşanın oğlu akrabası şehit düşerse bakın terör terör duruyor mu durmuyor mu?

Yukarıdaki çarpıcı tespitleri Yeni Şafak'tan Murat Aksoy'a yapan Doç. Dr. Maya Arakon sözlerinin devamını şöyle sürdürdü:

Hiç olmasın, Allah korusun, ama eğer bir gün Teşvikiye Camii'nden bir cenaze kalkarsa, bir işadamının oğlu, akrabası, bir paşanın oğlu akrabası çatışmalarda ölürse, bakın o zaman bu terör duruyor mu, durmuyor mu?

Hep fakirin fukaranın, emekçinin, köylünün çocuğu gidiyor. Ben artık buna dayanamıyorum. Bir kadın olarak dayanamıyorum. Bu analar şehit cenazesine sarılıp ağlarken kahroluyorum.

Bugün 3 sene önce ölen çocuklarımızın adını ailesi dışında hatırlayan var mı? Bu olayı artık ölüm edebiyatından çıkarıp rasyonel bir çözüm üretmemiz lazım. Bu ölenlerin hepsi bizim evladımız.



Kaynak: haberform.com Etiketler : Terör, Nasıl, Biter,, Önemli, Tesbit,


Bu Haber Toplam 8159 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: