Ana Sayfa » Güncel
Temel Karadeniz yeniden "CHP yönetiminde"
09 Aralık 2015 Çarşamba 20:05


 Karadeniz yeniden CHP yönetiminde

Haftalardır beklenen CHP Beykoz İlçe Kongresi yapıldı. Giresunluların yoğun nüfusa sahip olduğu Beykoz’da Tirebolu’lu hemşehrimiz Temel Karadeniz CHP yönetimine girdi.

CHP Beykoz İlçe kongresinde 4 aday yarıştı. Mahir Taştan, aldığı 162 oyla Başkan seçildi. Tirebolu Karaahmetli köyünden olan Hemşehrimiz Temel Karadeniz’de CHP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu üyesi oldu. Beykoz’da havuz sistemleri ile ilgili işyeri bulunan Temel Karadeniz daha önce bir dönem CHP ilçe yönetiminde bulunmuştu.

Mahir Taştan'ı sırayla 118 oyla Şevket Arıkan, 83 oyla Seyit Usta ve 19 oyla Zerrin Bekar takip etti. Yönetim Kuruluyla birlikte topluca poz veren Mahir Taştan, bu sırada gelen tebrikleri kabul etti. Her 3 Adaya da söz veren Mahir Taştan'a Şevket Arıkan, Seyit Usta ve Zerrin Bekar, destek sözü verdi.

Yönetim Kurulu Listesi                                                                                       

Mahir Taştan

1- Taner Aksu

2- Coşkun Atalar

3- Çimen Baturalp

4- Rauf Çavdar

5-Elif Çelik

6- Basri Demirci

7- İbrahim Durkoç

8- Cem Dükel

9- Temel Karadeniz

10- Hikmet Karapunar

11- Hüseyin Okumuş

12- Oğuz Rençber

13- Gamze Hatice Tuğ

14- Oya Burcu Yaman

15- Beyza Yavuz

16- Canşah Yılmaz



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6359 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: