Ana Sayfa » Güncel
Tarih Kolejine Yatırıma Karar Verdik
14 Aralık 2015 Pazartesi 19:02


 Bilal Kahraman  “Yatırım için Tarih Koleji’nde karar kıldık…”

Giresun Şebinkarahisarlı eğitime gönül vermiş iş adamlarından Kahraman Grup sahibi Bilal Kahraman ve Turkuaz öğrenci yurdu ortaklarından İhsan Bay ve Meriç Vural birlikteliği ile eğitim alanında Tarih Koleji ile yeni bir yatırım kararı alınarak güç birliği yapıldı.

Eyüp Tarih Kolejinde binasında sabah kahvaltısında medya mensuplarıyla bir araya gelen Tarih Koleji yöneticileri, samimi bir ortamda hem basın mensuplarını bilgilendirdiler hem de gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladılar.

 Bilal Kahraman  “Yatırım için Tarih Koleji’nde karar kıldık…”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel müdür Sibel Altınöz, slayt eşliğinde Tarih Kolejinin bugünlere gelişini özetleyerek yeni yapılan iş birliğinin hayırlı olmasını temenni etti.

Tarih Kolejinde eğitimin kalitesi daha da artacak diyen Bilal Kahraman, medya mensuplarını okulumuzda ağırlamaktan memnun olduğunu belirterek, yapılan eğitim yatırımları ile eğitime kalite ve başarı gelecek, dedi.

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6068 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: