Ana Sayfa » Spor
Taha Göz Yaşları İçinde Uğurlandı
18 Mayıs 2010 Salı 09:27
Giresunspor eski genel kaptanı işadamı Hakan Güngör'ün oğlu Taha Güngör son yolculuğuna uğurlandı.

Giresunlular Taha yı Göz Yaşları İçinde Uğurladılar

Giresunspor eski genel kaptanı işadamı Hakan Güngör'ün oğlu Taha Güngör, Ankara'da önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti ve bu gün büyük camide kılınan cenaze namazında göz yaşaları arasında aile kabristanlığına defnedildi.

Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Güngör'ün cenazesi bugün Giresun'da toprağa verildi.

Cenaze törenine Giresun Valisi Mustafa Yaman, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Taha Güngör'ün okul arkadaşları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Taha Herkesi Ağlattı

Cenazede Taha'nın anne ve babası güçlükle ayakta dururken, arkadaşları cami avlusuna "Kardeşlerin seni hiç unutmayacak bebek yüzlü prens" yazısının bulunduğu pankart astılar.

Özün Dervişoğlu'nun kullandığı 28 DR 666 plakalı otomobil, Bilkent kavşağında metro inşaatı nedeniyle yolun kenarında bulunan inşaat artıklarına çarparak takla  atan  Kazada aracın arka koltuğunda oturan Taha Güngör hayatını kaybederken, yaralanan arkadaşları çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

 

 

Babasını Son kez Gördü
Feci kazada yaşamını yitiren Taha Güngör olayın meydana geldiği gün Giresun'dan Ankara'ya gelen babası Hakan Güngör ile birlikte oldular ve
Baba oğul birlikte yemeğe gittiler.

Güngör daha sonra babasından ayrılarak kendisini almaya gelen arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti. Baba Güngör, oğlunun ölüm haberini kaldığı otelde aldı.


Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Taha, Göz, Yaşları, İçinde, Uğurlandı,


Bu Haber Toplam 10978 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: