Ana Sayfa » Siyaset
SP Giresun Kadın kollarından programa davet
11 Mart 2016 Cuma 17:19


 SP Giresun Kadın Kolları’ndan, Eğitim Programı’na Davet

Saadet Partisi (SP) Giresun Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Gündoğdu, SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan ‘İl Divanı ve Eğitim Programı’na tüm Giresunluları davet etti. Başkan Gündoğdu, 12 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan program hakkında şu bilgileri verdi:

 

“Saadet Partisi Giresun Kadın Kolları olarak faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu faaliyetler kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan ‘İl Divanı ve Eğitim Programı’na tüm Giresunluları davet ediyoruz.

 

‘İl Divanı ve Eğitim Programı’mız 12 Mart 2016 Cumartesi günü Giresun Gazi Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Gençlik Derneği’nde gerçekleştirilecektir. Programımız saat 12.00’de İl Divan Toplantısı ile başlayacak ve saat 13.00’e kadar devam edecek. 13.00 – 13.30 saatlerinde yemek ve namaz arası verilecek. Saat 14.00 – 15.30 arasında ise SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın vereceği eğitim sunumu ile programımız tamamlanacak.”

 

Haber: Hakan Uğurlu – www.kerasushaber.net



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6540 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: