Ana Sayfa » GİRESUN
Sözde Aydınlara Tepki
15 Ocak 2016 Cuma 16:31


 

 

 

 

 

 

 

MHP İL BAŞKANI DİZDAR’DAN “SÖZDE AYDINLARA” TEPKİ

 

 

Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya yönelik süren operasyonları, “Katliam yapılıyor” diye aktaran ve yaşananlar için ortak bildiriye imza atan 1100 akademisyene tepki gösteren MHP İl Başkanı İbrahim Dizdar, “Sözde aydınların terör örgüt ve faaliyetlerine açıkça destek vermesi ülkemiz adına düşündürücüdür” dedi.

Dizdar, "Bu akademisyenler gerçekten akademisyen mi? Tam rezilhane bir durum var. Devlet imkanı ve kamu maaşları ile geçinen bize göre aydın niteliğini taşımayan kişiler. Bunların terör örgütüne ve terör faaliyetine açıkça destek verdiği kanaatindeyim. Terör örgütüne söyleyecekleri tek bir kelime yok mudur bu aydınların? Bu aydın yaftasını boyunlarından çıkarsınlar. Nerede bölücü faaliyet var bu aydın kisveli kişiler ortaya çıkıyor. Bunları açıkça kınıyorum"  değerlendirmesini yaptı.

Sözde aydınların terör örgüt ve faaliyetlerine açıkça destek verdiğini belirten Dizdar, şunlara yer verdi; “Aydın davranışı bu değildir. Terör örgütüne söyleyecekleri tek kelime yok mudur bu aydınların? Aydınlar toplumda birliği beraberliği birlikte yaşama arzusunu güçlendirir. Aydın yaftasını boyunlarından çıkarsınlar. Aydınlığı kim kaybetmiş ki bunlar bulsun. Nerede bölücü faaliyetler var aydın kisveli kişiler ortaya çıkıyor. Bunu sözlerimle reddediyorum ve kınıyorum."

Giresun medya platformu
   

 

   

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6611 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: