Ana Sayfa » Siyaset
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır
20 Ekim 2015 Salı 18:59


  

 

 

MHP Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Merkez Mahalle muhtarları ile bir araya geldi

 

“SÖZKONUSU GİRESUN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

 

Giresun Belediye sınırlarındaki mahalle muhtarları ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, muhtarlara geçtiğimiz haftalarda kurdukları derneğin hayırlı olmasını dileyerek, kendilerine her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Muhtarların kanaat önderi olduğunu, toplumun akil kişileri, yol göstericilerini konumunda bulunduklarını ifade eden MHP Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “Sözkonu Giresun ise gerisi teferruattır.  1 Kasım seçimlerinden sonra parti rozetimizi çıkararak, Ankara’da sesiniz olacağım. Görev süremiz içerisinde asla sen şu partili ben bu partili ayrımı yapmadan Giresun Merkez Belediyemiz başta olmak üzere tüm İlçe ve Belde Belediyelerimizi destekleyecek, hizmet getireceğiz” dedi.

Alışılageldik siyasi anlayışın yıkılması gerektiğini vurgulayan ve Muhtarlardan destek isteyen Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, sizinle sabah kahvaltısında Giresun’un göbeğinde buluşan ancak o toplantıya korumalar ile gelen Nurettin Canikli’ye 1 Kasım’dan sonra nasıl ulaşacaksınız? Cemal Öztürk’ü çoğumuz tanımıyor bile kendisinden nasıl hizmet bekleyeceksiniz? Ben bu şehrin çocuğuyum, beni her yerde bulur, mahallenizin sorunlarına çözüm bulabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

İthal Milletvekili adaylarının Giresun’da Sokak bilmediğini belirten Erzurum şunlara yer verdi; “Bu memlekete el ele verip sahip çıkmalıyız. Bu şehirde 22 yıldır doktorluk yapıyorum. Hepiniz çok iyi biliyorsunuz sizlere kapım her zaman açıktır. Gelin el ele verip Giresun’dan önce ithal vekilleri sonra 3-5 kişilik çete ve lobileri yıkalım. Size söz veriyorum, 13 yılın hesabını tek tek soracağım.”

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hasan, TuranAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7573 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: