Ana Sayfa » GİRESUN
SİYASET KURUMU VATANDAŞIN AKLIYLA ALAYMI EDİYOR !
07 Şubat 2021 Pazar 20:57


 SİYASET KURUMU VATANDAŞIN AKLIYLA ALAYMI EDİYOR !!

Geçtiğimiz hafta Sarıyer kapalı spor salonunda yapılan 7 Ak parti ilçe kongresinden sonra. Sarıyer’in en büyük mahallelerinden biri olan Ayazağa mahallesinde Akpartiye gönül veren  Giresunlar hayal kırıklı  yaşadı. Hatta diğer partilere gönül verenlerin bir çoğu aynı noktada. Genel kuruludan 15 gün önce Ayazağa mahallesinde bazı dernekleri ziyaret eden o zamanın adayı şimdinin başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe meclis üyeleri Ergün Durdu  Ali yaman ve Ayazağa muhtarı Mustafa Karaman bir çok Giresunlu katılmışlardı.

Genel Kurul sonrası bakıldıki  Ayazağa mahallesi yok sayıldı gibi gözüküyor, Gazetemize açıklama yapan Eynesil Kemaliye köyü dernek başkanı ve Sarıyar Giresunlular derneği Başkan vekili Mustafa Civek ve Arkadaşları gerçekten bunu beklemiyorduk. Giresun noktasında önerdiğimiz arkadaşlarımız vardı bizim önerimizi bir tarafa bırakalım başka Giresunluda almadılar Ayazağa mahallemizden. Ayazağadan yönetime giren Arkadaşları tebrik eder başarılar dileriz Kendilerine. Ayazağadan Giresunluda olmalıydı. her siyasi parti bu bölgeye iyi bakmalı bakmayanlar yarın bunun karşılığını görürler  diye sitem ettiler.Başka mahallelerden yönetime giren Giresunlu hemşerilerimizi tebrik eder başarılar dileriz diye konuştular.

Sözün kısası İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun Giresunluları yok saymıştır alğısı var bu durumu nasıl düzeltir bakıp görecez? Şunuda söylemeden geçmemek gerek  demek oluyorki Siyasette karar vericiler geçmiş seçimleri analiz etmeden Karar verip ekip oluşturuyorlar. Gün olur Devran döner demiş Atalarımız.

Vatangiresungazetesi.com 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3665 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: