Ana Sayfa » GİRESUN
Şimdi Giresun Zamanı
27 Eylül 2016 Salı 02:24


 Şimdi Giresun Zamanı

 

Giresun Federasyonu tarafından organize edilen Giresun Günleri’nin bu yılki sloganı Şimdi Giresun Zamanı olarak belirlendi.

 

Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu, İstanbul Limak Eurasia Luxury Hotel’de İstanbul’da faaliyet gösteren Giresunlu basın temsicileri ile kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi. 20-23 Ekim tarihleri arasında Yenikapı mitin alanında gerçekleştirilecek 10. Giresun Günleri hazırlıklarında gelinen noktayı anlatan Kuğu “İstanbul’da Giresunlulara yakışacak büyük ve iddialı bir organizasyon gerçekleştirmek için ekip olarak büyük bir çalışma içindeyiz. Federasyon olarak diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilecek büyük bir etkinliğe hazırlanıyoruz.” dedi.

 

Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu; Fedarasyonun icra kurulu, Giresun Medya Platformu üyeleri ve İstanbul yerel ve ulusal basın kuruluşunda görev yapan Giresunlu gazetecilerin katıldığı kahvaltıda 10. Giresun Günleri ile ilgili teknik bilgiler verdi. Bu teknik bilgiler şöyle:

 

“Şimdi Giresun Zamanı” olarak belirlendi. Ayrıca “Giresun Gabuğunu Gırdı” sloganı da kullanılmaya devam edilecek. Toplam 65 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek etkinlik için her biri 2.700 m2 olan iki adet büyük çadır ve 500 m2’lik panel ve sergi çadırı oluşturulacak. Otopark için ise 25.600m2’lik bir alan ayrıldı. Ayrıca kulis, mescit ve yemek çadırlarının da ayrı alanlarda oluşturulacağı etkinlikte 216 m2’lik büyük sahne, panel sahnesi ve katılımcıları karşılayacak olan 2 metreye 20 metre ebatlarında strafordan üretilen “Şimdi Giresun Zamanı” sloganı yer alacak. Bu yıl Giresun Günleri teknolojinin tüm imkanlarının da kullanıldığı bir etkinlik olarak göz dolduracak. Toplam 48m2’lik 3 adet led ekran, lazer gökyüzü tarayıcıları ve sahnelerdeki robot ışık şovları dikkat çekecek. Her yıl olduğu gibi dolgu takas ahşap Giresun Evi de Yenikapı’daki yerini alacak. Stand düzeni belirlenen etkinlikte geleneksel el sanatları çarşısı da bulunuyor. Ayrıca alana gelenler, oluşturulan bir pano ile etkinlik alanının krokisini görebilecek ve hem ilçe standlarının hem de satış standlarının yerini rahatlıkla tespit edebilecek. Her yıl olduğu gibi hazırlanan federasyon dergisi de etkinlik alanında dağıtılacak. Bu yıl Giresun Tanıtım Günleri etkinliğinin konsept, motto, tasarım ve uygulamalarının federasyon denetiminde AjansSİS Basın Yayın Organizasyon firmasının destek ve katkılarıyla sağlandı.”

 

Mehmet Kuğu, 10. Giresun Günleri ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili basın mensuplarının görüşlerini ve önerilerini dinledi.

 

Fuat Kuş yaptığı konuşmada, basın kuruluşlarında reklam çalışmasının şimdiden başlaması, tüm basın kuruluşları ve yerel basının reklam çalışmalarına katılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Yörenin önemli sanatçılarının bu etkinliğe davet edilmesi gerektiğini belirtti.

 Haber:Abdullah Öner Meral

Günceleyen/Aydın Kömürcü

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6172 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: