Ana Sayfa » GİRESUN
Serseri Kurşun Giresun'u Ağlattı
08 Ocak 2011 Cumartesi 21:16
Giresun'lu Hemşerimiz 54 yaşındaki Aziz Şener, Taksim'de iki grubun çatışmasının kurbanı oldu.

Giresunlu Hemşerimiz 54 yaşındaki Aziz Şener'in tek suçu Taksim'de Yoldan geçmekti.

TAKSİM’deki bir eğlence mekanının iki ortağı ve adamları arasında çıkan çatışmada biri yoldan geçen, 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Başına isabet eden mermi ile hayatını kaybeden 54 yaşındaki Aziz Şener'in cenazesi Giresun'a gönderildi.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Balo Sokak’ta meydana geldi. Bir süre önce bir barın yarı hissesini alan Abdul Baki Karakuş ile ortağı arasında hisse devri konusunda anlaşmazlık çıktı. Ortaklar arasında bu nedenle sık sık yaşanan tartışma, bugün silahlı çatışmaya dönüştü.

YOLDAN GEÇERKEN VURULDU

Şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri, Abdül Baki Karakuş’u yandaki Ekrem Tur Sokak’a girerken kıstırdı. Polislerin teslim ol çağrılarına Karakuş, ateşle karşılık verdi. Polislerin olduğu yöne doğru rastgele ateş eden Karakuş’un silahından çıkan bir mermi, bu sırada yoldan geçen 54 yaşındaki Aziz Şener’in başına isabet etti. Şener, kanlar içinde yere yığılırken, kargaşadan faydalanıp kaçmak isteyen Karakuş, önünü kesen bir polis ekibi tarafından yakalandı.

Damadı Bülent Erkan yaptığı açıklamada "Gece haberi aldık. İlk olarak yaralıydı. Kimin tarafından kurşun sıkıldığı bilinmiyor. Acaba polis kurşunu mu yoksa maganda kurşunu mu bunun açığa kavuşturulmasını istiyoruz" dedi.

Oğlu Ersin Şener'in güçlükle ayakta durduğu görüldü. 3 çocuk babası Aziz Şener?in Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi yakınları tarafından alınarak
Zeytinburnu Ziya Gökalp Mahallesi?ndeki evine götürülerek helallik alındı. Şenel'in cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Giresun'da defin edileceği öğrenildi.

Bu arada Şenel'in geçtiğimiz ay kredi ile bir ev aldığı ve ilk taksidi de bu ay başında ödediği öğrenildi.

www.vatangiresun.com hemşerimize Allah(C.C)'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.



Kaynak: vatan28 Etiketler : Serseri, Kurşun, Giresun'u, Ağlattı,


Bu Haber Toplam 16050 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: