Ana Sayfa » Güncel
SERKAN CİHANI OFİSİN'DE ZİYARET ETTİK
15 Aralık 2014 Pazartesi 16:04
GİRESUN İSMİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEM ARZ EDİYOR!

Adından söz ettiğimiz kişi Giresun Emeksen spor kulüp başkanı ve memleketimizin gurbet elde yetiştirdiği değerlerinden işadamı Doğan kentli hemşerimiz Serkan Cihan, Ofisinde ziyaret ettiğimiz Sayın “Cihanla” spordan iş dünyasına birçok konulara değindik.Spor konusuna gelince sporu çok seviyorum buda futbol olunca daha bir anlamı oluyor benim için.

                                    Giresun Emeksanspor ??                                          Şahsıma daha önceleri bir çok Amatör Kulüplerden teklifler geldi gelmeye de devam ediyordu zaman zaman, Bu yıl gelen teklif arasında Giresun Emeksen spor yöneticileri geldi Kulübe-  Başkan olmam için bir teklif de bulundular bizde baktık adı Giresun.  İsim böyle olunca neden olmasın dedim işe koyulduk. Hedefimize gelince bu yıl küme düşmemek malum iyi gitmiyoruz cezalar sakatlar var bunlarla uğraşıyoruz ama sona geldik inşallah. Zaten tesisleşmeden Süper amatöre çıkmayı düşünmüyoruz sahamız yok saha problemini çözmemiz gerekiyor.  Belediyemizle irtibat halindeyiz. Eyüp Bölgesindeyiz bu bölgede saha kulüplerin saha ve tesis sıkıntısı Aşikar Bunu en kısa zamanda çözüme kavuşması lazım yönetim kurulumuzda güzel insanlarla beraber uyum içinde çalışıyoruz  amacımız hem Giresun Emeksen spor hem de bölgedeki ve İstanbul da ki hemşerilerimizin çocuklarını Spora çekmek ve Giresun ismini daha fazla benimsetmek bunu da başaracağız tabi ki bu uzun vadede bir proje diye Düşünüyorum.

                                           Giresunspor

Giresun spor deyince orası çok farklı benim için yeşil beyaz en güzel renk başka renk tanımam bir tutku olması gerek bu sevgi,Giresun sporumuza “Cihan ailesi olarak Sponsoruz bu Sponsorluk gelecek yıllarda devam edecek kendimizi buna mecbur hissediyorum oralar doğduğumuz yer dünyaya ilk orada ses verdik. Atamızın dedemizin diyarı Giresun sporumuz son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanacaktır “PTT” ligini de iyi bir yerde bitirecek diye düşünüyorum çünkü iyi takım çok iyi.       Bilindiği gibi yaşadığımız semt olan Eyüp spora da Sponsorluk yapıyoruz yıllarca bundan da kıvanç duyuyorum Eyüp spor da İnşallah geçen yıl düş düğü 3 lige bu yıl tekrar 2 lige çıkacak zaten lider.Yukarıda da söylediğim gibi Giresun deyince benim için çok şey arz eder. Gazete olarak bizleri ziyaret ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder yayın hayatınızda başarılar dilerim.Bizde vatan Giresun gazetesi olarak öncelikle   Memlekettimizin gurbet eldeki değerlerinden her daim hemşerilerinin yanında olan “Cihan Ailesine “ teşekkür eder Giresun Emeksen spora başkanı yönetimi başta olmak tüm üyelerine başarılar dilerim.

 

 

Haber: Aydın Kömürcü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Etiketler : SERKAN, CİHANI, OFİSİN'DE, ZİYARET, ETTİK,


Bu Haber Toplam 6138 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: