Ana Sayfa » Spor
Serkan Cihan Doğankentspor Başkanlığına Aday
09 Mayıs 2013 Perşembe 21:24
Doğankentspor Kulübünün Olağanüstü Genel Kurulunda Doğankent Federasyonu Başkanı Serkan Cihan Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Serkan Cihan

Doğankentspor Başkanlığına Aday

Doğankentspor Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan açıklamaya göre yeni yönetim ve denetim kurullarının da seçileceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 19 Mayıs Pazar günü yapılacak.

DOĞANKENT SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURU 

Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 19/05/2013 tarihinde saat 10.00’ da Doğankent Merkez Mahalle Doğankent Caddesi No: 53/3 (T.C. Ziraat Bankası Üstü) adresinde aşağıdaki gündeme göre, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı 26/05/2013 tarihinde aynı gündemle, aynı yer ve saatte yapılacaktır. Genel kurul üyelerimize önemle duyurulur.

Doğankentspor Kulübünün 19 Mayısda yapılacak Olağanüstü Genel Kurulunda Doğankent Federasyonu Başkanı Serkan Cihan Doğankentspor Yönetimine talip olduğunu açıkladı.


Serkan Cihan yaptığı açıklamada ' 09 /12 / 2012 tarihinde yapılan kongrede oluşan yönetimin 30 Nisan 2013 tarihinde almış olduğu Olağanüstü Kongre kararından sonra Doğankentspor Külübü yönetimine talip olduğumu açıklamayı gurbette yaşayan Doğankentsporlu olarak ilan etmiş bulunuyorum.Bu süreçte ekibimi inşallah İstanbul , Bursa ve Doğankent olarak 3 ayrı ekipten oluşturmayı ve gurbetle Doğankent arasında bir köprü vazifesi kurmayı hedefliyorum.



Buradan vaadlerimi sıralamak istemiyorum , bu sürecin bir yarış şeklinde geçmesinide istemiyorum , benim amacım Doğankentsporu tek liste ile yönetimini alıp başarılarla dolu olan geçmişimizi geleceğe taşımak ve başarılara başarı katmak olacaktır.Bana bu fırsatı veren mevcut yönetimimize ve bugüne kadar Doğankentsporun oluşmasına vesile olan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.



Kongre ile ilgili tek şartımız bellidir , biz ayrımcılık yapmak yada gruplaşma oluşması için değil aksine tek bir listeyle bu işi üstlenmek istiyoruz.Dolayısıyla bu süreçte karşımda aday olursa talebimiz geçersiz olacaktır.
'













 



Kaynak: Doğankent Federasyonu Etiketler : Serkan, Cihan, Doğankentspor, Başkanlığına, Aday,


Bu Haber Toplam 10317 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: