Ana Sayfa » Belediyeler
Şerife Boz: “Oğlumu tankın üstünde görünce !!
25 Ocak 2017 Çarşamba 23:32


 Şerife Boz: “Oğlumu tankın üstünde görünce ve selayı duyunca çok etkilendim”

15 Temmuz gecesinin kadın kahramanlarından olan Şerife Boz, “Oğlum tankın üzerine çıkınca ve okunan selayı duyunca çok etkilendim” dedi.

Bağcılar Belediyesi 14. Kadınlar Şurası’nda 15 Temmuz darbe girişiminde kadınların cesur duruşu, kadınların sivil toplum faaliyetlerine katılımı ile subliminal mesajlardan korunma ve demokrasi kahramanı kadınlar konusu tartışıldı.

Bağcılar Belediyesi Kadın Meclisi’nce düzenlenen 14. Kadınlar Şurası Halk Sarayı’nda gerçekleşti. Programın açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 15 Temmuz darbe girişimine karşı duran milletin yeniden silkinerek Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhunu yaşattığını anlattı. AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise milletin 15 Temmuz gecesi bayrağına, vatanına ve milletine vatanına sahip çıktığını kaydetti. Kadın Meclisi Başkanı Özlem Sevinç ise başta sosyal ve kültürel olmak üzere her alanda yaptıkları faaliyetleri anlattı. 

KADINLARIN TOPLUMDAKİ ÖNEMİ KONUŞULDU

Moderatörlüğünü  Gazeteci-Yazar Esra Elönü’nün yaptığı  programda konuşmacı olarak Senarist Ayşe Karaköse, 15 Temmuz gecesinin kahramanlarından Şerife Boz ile İstanbul Kadın ve Kadın Kuruluşları Derneği Başkanı Funda Ozan Akyol katıldı. 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını paylaşan Boz,  televizyon izlerken köprünün kapatıldığını gördüğünü ve eşiyle paylaştığını söyledi. Darbe girişimi olduğunu anladıklarını belirten Boz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tekbir getirerek oğulları ve torunlarını yanına alıp kamyonla Taksim’e çıktığını anlattı.

“OĞLUM TANKIN ÜZERİNE ÇIKINCA DUYGULANDIM”

Oğlunun tankın üzerine çıktığı ve minarelerden selanın okunduğu sırada çok etkilendiğini ifade eden Boz, şöyle konuştu: “Ben o mahşer yeri gibi yere vatanım, bayrağım ve milletim için gittim. Yine olsun yine korkmadan giderim. Şehit olmayı çok arzuladım. Ancak, Allah(c.c) nasip etmedi. Başımı yere vurdum, kolumu incittim. Demek ki herkese şehitlik nasip olmuyor” dedi.

Kadın ve Sivil Toplum Faaliyetleri konulu sunum yapan Akyol ise Fetö’nün çocukları ailelerden kopardığını belirtti. Ailenin toplumun kalesi olduğunun altını çizen Akyol, Aile kurumunun korunmasına dönük çalışmalar yapmazsak uygulanan kötü politikalar büyük zarar verir. Ailelerinin ilgi göstermediği çocuklara uyuşturucu tacirleri ulaşıyor. En küçük bir boşlukta çocukları tuzağa düşürüyorlar. Son zamanlarda bilgisayarda eşcinselliği olumlu gösteren sitelerin sayısı arttı. Aileler çok dikkatli olmalı. Çocuklarını televizyon izlerken yalnız bırakmasınlar” uyarısında bulundu. Akyol, “Gençlerimiz çevre ve hayvan hakları gibi çalışmalara katılmalı ve karar alınan yerlerde olmalı. Sivil Toplum Örgütleri de sorun çözme yeteneğine kavuşmalı” diye konuştu.

“25.KAREYE DİKKAT”

Subliminal mesajların tehlikesine de dikkat çeken Karaköse de, Rusların ve ABD’nin filmler aracılığıyla mesajlar verdiklerini ifade etti. Sovyet hükümetinin yıllarca kendi propagandasını yaptığını belirten Karaköse, gizli mesaj vermenin yolunu bulduklarını anlattı. Karaköse, şunları söyledi: “ABD’nin Hollywood dünya sineması da kendi film dillerine uyacak şekilde mesajı gizleyerek vermenin yollarını buldu. 25. kareyi kullanıyorlar. Saniyede 24 kare akan bir filmin içinde fazladan bir kare eklenmesiyle 25. kare oluşuyor. Dövüş kulübü filminde bununla ilgili fazlasıyla örnek görebiliyoruz. Amaçları kafalarındaki yeni dünya dedikleri düzeni mesajlarla anlatmak. Masonik ve satanik yapıya itaat eden şeytanın yolunda giden, onların ürünlerini satın alan ve algılarıyla yönlenen bireyler istiyorlar”

 Bağcılar belediyesi

Güncelleyen/ Aydın Kömürcü

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 8396 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: