Ana Sayfa » Siyaset
Selattin Sülaymanoğlu
09 Mart 2015 Pazartesi 22:03


                                                                                                                                                                     Selahattin Süleymanoğlu;’’ Takım oyununu siyasete taşımak istiyorum’’

Türkiye Halk Bankası eski Genel müdür yardımcısı ve AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Selahattin Süleymanoğlu, siyaset ile ilgili değerlendirmelerini Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar’a yaptı.

Selahattin Süleymanoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; ’Bankacılığın her tarafında çalıştık, birkaç bankada birden çalıştım, kriz döneminde hepsinde görevdeydim. Sekiz yıldır da Halk bankasının genel müdür yardımcısı olarak görev yaptım,25 yıldır bürokraside bulundum, 25 yıldan sonra bir makas değiştirip, acaba bu tecrübemizi, bilgilerimizi ülkemize, memleketimize hizmet etme amacı ile siyasete soyunduk. Bu amaçla daha güçlü bir şekilde siyasi arenada hizmet etme maksadı ile milletvekili aday adaylığına başvuru yaparak yola çıktık, inşallah hayırlısı olur.

Halkımız bize vekâlet verirse, partimizde bizi desteklerse inşallah seçimlere kadar koşturacağız. 7 Haziran seçimlerinde eğer o vekâleti alırsak ülkemize ve memlekete daha başka bir şevk ve istekle, halkımızdan aldığımız güç ile yola devam edeceğiz.

Ben Halk Bankası spor kulübünün başına geçtiğimiz zaman, geçmişte başarı olan bir kulübü önce Avrupa üçüncülüğü, sonra Avrupa Şampiyonluğu oldu, sonra Şampiyon kulüplerde final oynadık. Voleybolda uzun süredir Türkiye şampiyonu olamıyordu, Türkiye şampiyonu olduk, Türkiye kupasını aldık, spor toto kupalarını aldık, yani almadık kupa bırakmadık. Ben tamamen bir takım oyuncusuyum, işimi iyi yaparım, takip ederim, teknik heyeti, oyuncuları birebir takip ederim. Benim yaptığım iş bir yaşam biçimidir benim için, Bankacılıkta da böyleyimdir, Bankada olmasam bile müşterilerimle devamlı irtibata girerim, tatil günleri bile yeni müşteriler kazandırırım bankaya, bu sporda da böyledir, diğer alanlarda da böyledir.

İşini severek yapmak, takip etmek başarıyı getirir. İnşallah aynı başarıyı siyasette de gösteririz. Takım oyununu siyasete taşımak istiyorum, el ele vererek ülkemize ve bölgemize hep birlikte faydalı işler yapacağız’. ’İlginiz için teşekkür ediyorum, dedi.

Giresunspor gecesi için geldiği İstanbul’da Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ile de görüşen Selahattin Süleymanoğlu, Dernek çalışmaları ve bölge ile ilgili görüş alışverişi yaptı.

ŞEBİNMEDYA-Sadi Toygar

 



Etiketler : Selattin, Sülaymanoğlu,


Bu Haber Toplam 7059 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: