Ana Sayfa » Duyurular
Şelalem Cafe, Medyayı Ağırladı
13 Mart 2011 Pazar 22:01
Giresun Medya Platformu, Esenler Şelalem Cafe'de Alucra.com'un misafiri oldu. Rüstem Korkmaz hemşerilerini ağırladı.

Giresun medyası kahvaltıda buluştu, sorunlarını tartıştı.

Belli dönemlerde ortaya çıkarak kahvaltılı toplantılar yapan Giresun medyasının bu seferki kahvaltısında vatangiresun'un, "pansuman tedbirlerle sorunların çözülemeyeceği artık her şeyin tam anlamıyla tartışılması ve masaya yatırılması" görüşü damgasını vurdu.

Kahvaltı sonrası yapılan konuşmalarda platformu oluşturan bazı isimlerin medyanın sorunlarına çareler üretemediği ve bu işi bırakmaları gerektiği dile getirildi. Bu görüşe tüm katılımcılar destek olur gibi oldu isede tam bir görüş birliği sağlanamadı. Bunun üzerine vatangiresun, sözde var olduğunu söyleyen ancak kriterleri belli olmayan platforma bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek toplantıdan ayrılmak istedi. Şaban Kutlu bazı medya mensuplarına sert çıkışarak burayı ben kurdum, benim dediğim olur havasına girdi. Vatangiresun medya platformu bu ise yolunuz açık olsun dedi. Daha sonra geyik muhabbetleri ile toplantı son buldu.

Mekan sahibi Alucra'lı hemşerimiz , Rüstem Korkmaz.

Zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı toplantıda bu işten para kazanan medya platformuna mensup sadece 1 kişinin var olduğu, diğerlerinin karşılıksız sevda ile yanıp tutuştuğu tesbit edildi. 

Rüstem Korkmaz hemşerilerime hizmet etmekten mutluyum dedi. Şehrin içinde Giresun'u hissetmek isteyenler buyursunlar, hemşerilerimizi ağırlamaktan onur duyarız dedi.

Şelalem Cafe Aile Çay ve Nargile Bahçesi,

Esenler Çinçin Deresi, Tuna Mah.685 sk.No:1 de hizmet vermektedir.

 



Etiketler : Şelalem, Cafe,, Medyayı, Ağırladı,


Bu Haber Toplam 9430 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: