Ana Sayfa » Dernekler
Şebinkarahisarlılar Şişli Camisine Akın Etti
11 Şubat 2016 Perşembe 19:00


 Şebinkarahisarlılar Şişli Camisine Akın Etti

Şebinkarahisarlılar Dernek yönetim kurulu tarafından Geleneksel hale getirilerek her yıl okuttuğu mevlidi şerifin bu sene üçüncüsü Tarihi Şişli Camiinde okutuldu.

Diyarbakır'da görev başında  Şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Birkan Gündüz, ve 2016 yılının ilk gününde Karayollarında görev başındayken trafik kazası sonucu vefat ederek görev şehidi olan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Karaman, Şebinkarahisarlılar Derneğini 52 yıl önce kurarak bugünlere gelmesine vesile olan kurucu başkan Sebahattin Tönük, ahirete intikal eden dernek yöneticileri, üyeleri, Şebinkarahisarlı şehitler ve tüm şehitler için Şişli Camiinde mevlidi şerif ve kuran okutularak dualar edildi.

Şebinkarahisarlılar dernek başkanı Mehmet Şimşek okutulan mevlidi şerif hakkında şunları ifade etti." Bu gün burada Şehitlerimizi, ahde vefa olarak bu camiaya hizmet etmiş büyüklerimizi anmak, onları Kuranla yad ederek ruhlarına dualar ve Fatihalar gönderdiğimiz bu günde, Tarihi Şişli Camisine sığmayan bütün hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bugün Şişli camisini dolduran hemşerilerimizden ve işleri dolayısı ile aramıza katılamayan tüm hemşehrilerimizden razı olsun. Cenabı hak bu niyetimizi ve etkinliğimizi kabul etsin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu vesile ile bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin." dedi.

Haber: Sadi Toygar 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hasan, TuranAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5521 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: