Ana Sayfa » Dernekler
ŞEBİNKARAHİSAR GELECEĞİNİ ARIYOR SEMPOZYUMU
31 Ekim 2017 Salı 22:19


ŞEBİNKARAHİSAR GELECEĞİNİ ARIYOR SEMPOZYUMU

Akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Aralarında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancıoğlu Tarihi kentler birliği başkanı Metin Sözen ve Çizer Mehmet Çağçağ’ın da katılacağı sempozyum iki gün sürecek.

2-3 Kasım tarihlerinde Sarıyer Yaşar Kemal Kültür merkezinde yapılacak ve Kanal 28 ile Mavi Karadeniz Televizyonundan da canlı yayınlanacak ''Şebinkarahisar Sempozyumu'' ilk defa yapılacağını söyleyen Sempozyum hazırlık komitesi Başkanı ŞEBDER Başkanı Prof. Dr. Tayfun Yücel, hazırlık komitesinde bulunan Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşçan, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisarlı sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Altan Güneş,  tüm Sivil toplum kuruluşları ile yöneticilerini ve hemşerilerini sempozyuma beklediklerini söylediler.

1.ŞEBİNKARAHİSAR SEMPOZYUMU

TARİH: 02-03 Kasım 2017 
Saat: 09:00 -18:00 
YER: Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi
Sempozyumumuzu onurlandırmanızı dileriz. 
Prof. Dr. Tayfun Yücel
ŞEBDER Yönetim Kurulu Başkanı



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5746 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: