Ana Sayfa » İlçeler
Şebinkarahisar Derneği Basın Açıklaması
30 Aralık 2015 Çarşamba 17:46


  

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ,2015 YILI İCRAATLARINI BASIN İLE DEĞERLENDİRDİ

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, yerel basın ile Çekmeköy Testi Kebap tesislerinde bir araya gelerek, birinci faaliyet dönemi olan 2015 yılı faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Dernek tarihinde Dernek merkezi dışında basın ile buluşma toplantısı ilk olmak ile birlikte basın mensuplarının da görüş ve önerilerinin alınması ve icraata geçirilmesi anlamında sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak bir faaliyet olarak değerlendirilmelidir. Bu anlamda Dernek yönetimin basın mensuplarının görüş ve düşünceleri alınması ile birlikte Şebinkarahisar için iş birliği ve koordineli çalışmaların sonucunda daha verim alınacağı düşüncesindeyiz.

Derneğin 2015 yılı içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerden en göze çarpanı Şebinkarahisar Devlet hastanesine, yönetim kurulu üyelerinin katkıları ile yapılan araç bağışı, fitre ve zekat havuzu oluşturulması ve dağıtılması, Şebinkarahisar’da Dernek irtibat bürosunun Belediye tarafından Derneğe tahsisi, ilk defa Giresun Afyon şehitlerini anma törenine 5 otobüs ile katılım yapılması, engelli hemşerilerimize destek, merhum Hüseyin Hüsnü Tekışık anısına öğretmenler günü ve Kadınlar kolu ile Gençlik kolu faaliyetleri olarak yoğun bir faaliyet programı görülmektedir.

Toplantı açılış konuşmasını yapan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek,2015 yılı faaliyetleri hakkında basın mensupları ile istişare yapacaklarını, bu yapılan toplantıya büyük önem verdiklerini, ’bizim sizlerin görüşlerine ihtiyacımız var’’ ,’’ artık çağımız iletişim çağı ,basın ayağını ,tanıtım ayağını, kamuoyuna ulaştırmada sizler ile ortak hareket ederek yapacağız’’ diyerek, hizmetlerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Basın mensupları tavsiye niteliğinde yaptıkları projeler ile yapılması gereken faaliyetlerinde olması gerektiği konusunda eleştirisel düşüncelerini aktararak, bu tür toplantı ve değerlendirmelerin devam etmesi yönünde temenni de bulundular.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

2015 YILI FAALİYETLERİ

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğimizin 51. Yılında, “51. Yılda 51 Proje” sloganı ile yola çıkan ve 01.02.2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında göreve gelen Yönetim Kurulumuz 1. Faaliyet yılı sonunda aşağıda özet olarak kamuoyumuzun bilgi ve takdirlerine sunduğumuz proje ve etkinlikleri gerçekleştirmiştir. Genel Kurulda camiamıza taahhüt ettiğimiz 51 projemizin büyük kısmı gerçekleşmiş olup, bir kısmı da devam etmektedir. Üyelerimize ve camiamıza taahhüt ettiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmek için her biri birbirinden değerli yöneticilerimizle, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte büyük bir heyecan içinde çalışmalarına devam etmektedir.

01 Şubat 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulumuzun hemen akabinde Başkanımız Mehmet Şimşek’in idaresinde yeni Yönetim Kurulu oluşturularak görev dağılımı yapılmıştır.

1.BÖLGE DİVAN TOPLANTININ YAPILMASI

 

01 Mart 2015 tarihinde 1. Bölge Divan toplantımız, Çamlıca Deste Restaurantta yapılmış, akabinde farklı zamanlarda, dernek merkezimizde divan toplantılarımız devam etmiştir.

 DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BULUŞMASI

 

08 Mart 2015 tarihinde Dünya Kadınlar Günü etkinliği münasebetiyle, Şebinkarahisarlı Kadınlar Buluşuyor sloganıyla tanışma kaynaşma ve dayanışma etkinliği yapılmıştır.

 GAYRİMENKUL EDİNDİRME PROJESİ KAPSAMINDA İSTANBUL 2.BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SN.İBRAHİM SAFFET ERTÜRK’Ü ZİYARET

 

09 Mart 2015 tarihi ve sonrasında İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürümüz Sn. İbrahim Saffet ERTÜRK bey ziyaret edilerek ve projelerimiz arasında yer alan derneğimize ihtiyaçlarımız kapsamında yeni bir gayrimenkul edindirme çalışmaları istişare edilmiştir. Bu proje ile ilgili oluşturulan komisyonumuz çalışmalarına devam etmektedir. Bu projenin hayata geçmesi için gerekli olan finans ihtiyacının büyük kısmı temin edilmiş olup, taşınmaz araştırma çalışmalarımız devam etmektedir. 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, /Yahya, İpek,


Bu Haber Toplam 5879 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: