Ana Sayfa » Güncel
SEBAHATDİN KAYAS BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
24 Ekim 2017 Salı 22:20


SEBAHATDİN KAYAS BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Başakşehir Belediyesi Meclis üyesi Giresunlu hemşerimiz aynı zamanda Giresun Federasyonu Başkan  yardımcısı da olan Sebahatdin Kayas, Başakşehir Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı seçilen Mevlüt Uysal’ın , Başakşehir Belediye Başkanlığını bırakmasından sonra boşalan kadrolara Başakşehir Belediye meclisi tarafından yapılan seçimler ile geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanlığına Yasin Kartoğlu’nun seçilmesinden sonra, bu hafta da meclisin sevilen sayılan isimlerinden Sebahatdin Kayas, Belediye Başkan  yardımcılığına getirildi.

Camianın sevilen isimlerinden Sebahatdin Kayas’ın Başakşehir Belediye Başkan yardımcısı olmasından dolayı bir sevinç ve gurur yaşanmakta olup, sayın Kayas’a hayırlı olması temenni ediyor, başarılar diliyoruz.

SEBAHATDİN KAYAS ÖZGEÇMİŞİ

1963 yılında Giresun’da doğdu. 1974-1981 Giresun İmam-Hatip Lisesi’nden mezun olan Kayas, 1981-1985 yılları arasında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tamamladı.

 

1990-2015 Tokvur Vida Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. İstanbul Cila ve Nikelajcılar ve Madeni Eşya İmalatçıları Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği hala devam etmekte.

 

1994 yılından itibaren siyasi çalışmaları bulunan Sebahatdin Kayas, 2009-2017 Ak Parti Başakşehir Meclis Üyeliği, 2017 Ekim ayından itibaren de Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini ifa etmektedir.

 

Çeşitli dernek ve gönüllü çalışmalarda bulunan Sebahatdin Kayas evli ve üç çocuk babasıdır.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6061 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: