Ana Sayfa » Spor
SAVAŞ ŞAHİN YENİDEN GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDE
18 Temmuz 2021 Pazar 14:58


 SAVAŞ ŞAHİN YENİDEN GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDE

Amerika’da yaşayan iş insanı Amerika Karadeniz Giresunlular dernek başkanı ve geçtiğimiz dönemde Giresunspor Yönetim kurulu üyesi ve Yurtdışı temsilcisi olan Savaş Şahin yeniden yönetim kurulu üyesi oldu. Cumartesi günü yapılan olağan üstü genel kurulda    Mevcut başkan Hakan Karaahmet  güven tazelerken  Tff birinci ligde yol arkadaşlarının ekseriyetine yönetimde yer veridi. Yönetim kuruluna ciddi isimler kattı tabiri caizse yönetime transferler ses getirdi diye biliriz.

Giresunspor yönetim kurulunda Amerika’da yaşayan hemşerilerimizden Gazeteci Candemir Sarı ve iş insanı Özkan Akıllı bulunuyor.

Pandemi dönemi  olmasına rağmen Savaş Sahin başkan ve arkadaşları yurtdışında Giresunspor için ciddi çalışmalar yaparken “Şahin başkan Giresun’da ve İstanbul’da bir çok ilçeye şampiyonluk bayrakları astırmıştı” Savaş Şahin başkan başta olmak üzere Giresunspor yönetiminde görev alan bu zor günlerde ben varım diyen herkesi tebrik eder başarılar dilerim.

Haber: Aydın Kömürcü

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3063 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: