Ana Sayfa » Spor
ŞAMPİYON YAĞLIDERESPOR ANTALYA’DA
11 Nisan 2018 Çarşamba 00:15


 

ŞAMPİYON YAĞLIDERESPOR ANTALYA’DA

Bu sezon Giresun Birinci Amatör ligde namağlup şampiyon olarak Süper amatör kümeye çıkan Yağlıderespor futbol takımı ve yönetim kurulu Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu önderliğinde Antalya’nın Alanya ilçesine geldi.

Başkan  Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, futbolcularımızla tekrar bir arada olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra’da sporcularımızın yanında olmaya devam edeceklerini belirten Kırhasanoğlu,’’2017 -2018 futbol sezonu öncesi futbolcu kardeşlerimizle bir toplantı düzenleyerek bir karara varmıştık kararımızda şampiyon olmaktı. Futbolcu kardeşlerimiz verdikleri sözleri yerine getirdiler. Namağlup olarak ligi bitirdiler. Sporcularımıza tekrar bu özverili gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.Sağolsunlar.bu gururu bizlere ve ilçe halkına yaşattılar.biz maddi ve manevi olarak takımımızın yanında olduk. Bunun yanında her hafta sonu 22 hafta takımımıza iş adamlarımız tarafından maç sonu yemeği ikramında bulundular.’’dedi.

TAKIMIMIZA TATİL DESTEĞİ VEREN MUSTAFA ÇATALBAŞ MUZAFFER BALÇIN KEMAL AKKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Takımımıza şampiyonluk hediyesi olarak tatil sözü olduğunu söyleyen Başkan Kırhasanoğlu, bununla ilgili Alanya’da otelleri olan Yağlıdereli iş adamı Mustafa Çatalbaş ve Muzaffer Balçın’a,destek istedik. Onlarda sağolsun bizleri kırmayarak kapılarını Yağlıderesporumuza açtı. Bununla birlikte Kemal Akkaya iş adamı abimiz den araç istedik. Aracı tahsis etti.sağolsunlar.kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Birlik ve beraberlik ortaya çıktığı zaman başarıda ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl hep birlikte yola devam edeceğiz.’’diye konuştu.

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6326 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: