Ana Sayfa » Siyaset
Salim Öztürk Beykoz’u Yönetmeye Talip Oldu
14 Kasım 2018 Çarşamba 23:27


 

Salim Öztürk Beykoz’u Yönetmeye Talip Oldu

Aile kökeni Tirebolu Yukarı Boğalı Köyü’nden olan ancak doğma büyüme bir Beykozlu olan hemşerimiz halen de Beykoz Belediye Başkalığına aday adayı oldu.

Halen Belediye Başkan Yardımcılarından SMMM Salim Öztürk Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı ve müracaatını da ilçe teşkilatına giderek ilçe başkanı Hanefi Dilmaç’a yaptı.

Beykoz Giresunlular Derneği’nin kuruluşundan beri içerisinde olan, bir dönem başkanlığını da yürüten, destek olan, destek veren, yaşadığı toplumla her zaman iletişimini eksik etmedi. Eğitim amaçlı kurulan Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin kurucuları arasında yer alıp, halen de Denetleme Kurulunda görev yapan Salim Öztürk sadece Giresun’un değil, Karadeniz’in kalabalık bir sülalesi olan Kadıoğlu sülalesindendir. Beykoz sınırları içerisinde Kadıoğlu sülalesinden ve Öztürk soyadını taşıyan kalabalık bir nüfusları da bulunmaktadır.

Öztürk, son dönem Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yakın çalışma ekibinde yer aldı. Belediye Meclis Üyeliği kontenjanından Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Beykoz Belediyesi Meclis komisyonlarında görev almıştı.

 

Salim Öztürk’ün Özgeçmişi

 

1966 Beykoz doğumludur. İlkokulu Hacı Numan İlkokulu, Ortaokulu Fevzi Çakmak Ortaokulu, Liseyi Anadoluhisarı Ticaret Lisesinde okudu.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1987 yılında mezun oldu. 1983-1992 yılları arasında ticaretle uğraştı. 1994 yılında mesleki stajını tamamlayarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Belgesini aldı. 1994 yılından bu yana Mali Müşavir olarak çalışmakta olan Öztürk, Beykoz Giresunlular Derneği’nde bir dönemi başkanlık olmak üzere 1989-2004 yılları arasında görev yaptı. Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin kurucularından biri olup halen bu derneğin Denetim Kurulunda görev yapmaktadır.

Beykoz Belediyesi 6. Dönem meclis üyeliği, Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığı ve Encümen üyeliği görevinde bulundu. Orta düzeyde İngilizce bilen Öztürk, evli 2 çocuk babasıdır.

Haber: Remzi Mamaşoğlu



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6909 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: