Ana Sayfa » İlçeler
SAĞSI AĞZI DERESİ TEMİZLENİYOR
02 Eylül 2016 Cuma 23:20


 

 

Formun Altı

 

Yazdır

Yeni pencerede

SAĞSIAĞZI DERESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Sağsıağzı deresi temizlenerek çevreyi rahatsız edici görüntüsü ortadan kaldırıldığı bildirildi.

Yağlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

‘’İlçemiz Merkez Mahallesi Sağasıağzı deresine evsel atıkların, inşaat har fiyatlarının ve kullanılmayan eşyaların dere içine atılması, kötü kokuların etrafa yayılmasına sebep olmakta, dere için kötü bir görüntü oluşturmakta, çevre ve insan sağlığı için tehlike meydana getirmektedir. Ayrıca atılan büyük cisimli eşyalar dere yatağında suyun akış yönünü engelleyerek, aşırı yağışlarda suyun yönünü değiştirmekte olduğu kaydedildi. Birçok kez temizlenen dere kısa bir süre sonra eski haline dönmektedir. Vatandaş olarak lütfen çöplerimizi eski eşyalarımızı, Dere yatağı yerine çöp konteynırlarına, inşaat harfiyatlarınızı da döküm sahalarına boşaltınız.

Açıklamada, önümüzdeki günlerde ilçemizin bük mahallesi Çok Programlı Lisenin yanında bulunan Balkan Deresinin de temizleneceği ifade edildi.

Yağlıdere Belediyesi

Güncelleyen/ Aydın Kömürcü

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5413 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: