Ana Sayfa » Güncel
SADİ TOYGAR MEDYA PLATFORMUNA ADAY OLDU
25 Aralık 2014 Perşembe 17:26


 Giresunlu medya basın mensuplarının birlikteliği olan medya platformunun başkanlığına Giresun’umuzun gurbet eldeki gazeteci Duayenlerinden,  Şebinkarahisarlı hemşerimiz Sadi Toygar, adayım dedi. Geçtiğimiz, günlerde Beyoğlu belediyesi basın danışmanı hemşerimizin, İlhami Çabuk olun Giresun medyasına verdiği kahvaltı programında açıkladı.

Sayın “Toygar Giresunlu birçok internet gazetesi yazılı gazete veya radyo televizyonculukla uğraş veren kardeşlerimiz var. Emeklerine sağlık ama bu böyle olmuyor bende medya platformun yönetimindeyim yaptığımız fazla bir şey yok iyi bir potansiyelimiz var bunu değerlendirmemiz gerek.Ne yapmamız gerektiğini oturup tekrar gözden geçirmemiz gerek bazı üyelerimiz hiç uğramıyor bihaberler bu işten! Dediğim gibi gazeteciliği yapacak arkadaşlarla yola devam etmemiz gerek.

Giresun medya platformuna ben adayım ilk çağrımda birlik olmamız gerek birlikten güç doğar eğer bizim tanımadığımız varsa bu işi de yapıyorlarsa lütfen bizimle irtibata geçsinler diye konuştu.

 Sadi Toygarın çalışmalarından bazıları “ŞEBİN medya internet gazetesi, Kelkit vadisi sesi ve“Kaçkar TV de Kültür vadisi, Toygar ile İstanbul ulaşım gündemi gibi programlarda yaptı,

Bizde gazete olarak sayın büyüğümüze çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.

 

 

Haber: Aydın Kömürcü    

 



Etiketler : , SADİ, TOYGAR, MEDYA, PLATFORMUNA, ADAY, OLDU,


Bu Haber Toplam 6559 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: