Ana Sayfa » Siyaset
SABRİ ÖZTÜRK’TEN TERÖR SALDIRISINA TEPKİ
03 Ocak 2017 Salı 22:29


                                                                                                                       

İstanbul Ortaköy’de yılbaşı gecesi yaşanan ve 1 polisin şehit olduğu ve 38 vatandaşımızın da hayıtını kaybettiği terör saldırısı ile ilgili bir açıklama da Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ten geldi.

Yılbaşı gecesi bir gece kulübüne yapılan saldırının terör örgütlerinin çirkin yüzünü bir kez daha göstermesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, söz konusu saldırının terör örgütlerinin köşeye sıkışmasının bir ispatı olduğunu dile getirdi.

Yas ortamında olunmasına rağmen bazı çevrelerce bu son saldırının yaşam tarzına yapılmış bir saldırı gibi gösterilmeye çalışıldığını belirten Öztürk, “ terörün nereden geldiğinin ve kimi vurduğunun bir önemi olmadığını, terörün amacının bütün insanlığa kasıt olduğunu söyledi.

Türkiye’nin başta Suriye olmak üzere bölgede inisiyatifi eline almaya başladığı, ülke ekonomisine ivme kazandıracak büyük yatırımların arttığı bir dönemde saldırıların arttığına dikkati çeken Öztürk, Türkiye – Rusya ilişkilerinin normalleşmeye başlamasından bazı kesimlerin rahatsız olduğunu vurguladı.  

 “ BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR “

Şimdiye kadar yaşanan bütün terör saldırısı sonrası ihanet odaklarının Türkiye’de bir kaos ortamı olur mu, insanlar birbirine düşer mi, iktidarı koltuğundan edecek bir ortam oluşur mu ” diye beklenti içinde olduğunu ve çok şükür ki her seferinde hayal kırıklığı yaşadıklarını anlatan Sabri Öztürk, “ Allah’ın izniyle bundan sonra da böyle olacak. Bu millet şer odaklarına geçit vermeyecek, bu büyük oyuna gelmeyecektir “ ifadelerini kullandı.

Giresun Milletvekili Öztürk, “Türkiye'de demokrasi ve özgürlük ortamının olduğunu, herkesin yaşam hakkına ve yaşam şekline saygının en üst düzeyde olduğunu, bunlara yönelebilecek her türlü tehtide, devletin ve milletin müsaade  etmeyeceğini vurguladı.

 

Öztürk, sözlerini saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı dilekleriyle sonlandırdı.

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7388 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: