Ana Sayfa » GİRESUN
SABRİ ÖZTÜRK'TEN JET CEVAP
16 Ekim 2016 Pazar 22:02


  

“AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK, CHP MİLLETVEKİLİ BEKTAŞOĞLU’NA CEVAP VERDİ.”

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk,” 11 Ekim 2016 tarihli ilimiz yerel basınımızda yer alan CHP’li Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’nun AK Parti İl Başkanlığımızın bulunduğu bina ile ilgili çıkan haber gerçekleri yansıtmamakta, yalan ve uydurma bir haberdir. Partimizin paralelci bir kişi ya da kuruluştan bina kiralaması söz konusu değildir” dedi.

Öztürk, “anılan bina Giresun İl Özel idaresinin mülkiyetinde iken, İl Başkanlığımızın bulunduğu 5. Kat, açık artırma sonucu Giresun İl Özel idaresinden 2011 yılında partimizce kiralanmıştır. İl Başkanlığımızın kiracı olarak devam ettiği süreçte, ilgili bina Giresun İl Özel idaresi tarafından 05.06.2013 yılında Akın Çorap A.Ş ad’lı şirkete açık artırma sonucu satılmıştır” dedi.

Öztürk, bu tarihten sonra bina maliki 3. kişi olmuştur.  Adı geçen firma ile İl Başkanlığımızın herhangi bir Hukuki, Ticari işlemi ve bağı olmamıştır.

Öztürk, “CHP’li Giresun Belediyesi tarafından 2015 - 2016 yılında yapılan Revizyon İmar Planı değişikliğinde 6 kat olan söz konusu binanın kat yüksekliği AK Parti Belediye Meclis Grubunun muhalefetine rağmen CHP ‘li Belediye tarafından 10 kata çıkarılmıştır. Diğer taraftan CHP’li Giresun Belediyesi tarafından 10 kata çıkarılan bu Hukuksuz İmar Planının iptali için açılan dava devam etmekte olup bu süreç partimiz tarafından da yakinen takip edilmektedir” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yapmış olduğu basın açıklamasının devamında “CHP’li Giresun Milletvekili Bektaşoğlu’na soruyorum; eğer kendisi samimi ise CHP’li Giresun Belediyesinin, paralel yapının terör örgütü olduğu anlaşıldıktan sonra 2015 ve 2016 yılında söz konusu firmaya ait bu binaya hukuka aykırı olarak vermiş olduğu haksız kat artşıyla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum.” dedi.



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6327 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: