Ana Sayfa » GİRESUN
Sabri Öztürk Giresun turizmi yükselişte
15 Ocak 2016 Cuma 15:46


 Milletvekili Sabri Öztürk;’’ Giresun turizmi yükselişte’’

AK Parti Giresun milletvekili Sabri Öztürk, TBMM’ inde kendisini ziyaret eden Şebinkarahisar Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yaptığı sohbette, Giresun ve bölgenin sahip olduğu zenginlikleri değerlendirerek, yapılan çalışmalar ile Giresun’un turizmde adından daha fazla söz ettirir hale geldiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıllara göre turist sayısının yaklaşık 10 kat arttı ifadelerini kullanan Milletvekili Sabri Öztürk, turizm alanında eksiklikler olduğunu, devamlı proje ürettiklerini belirterek, tanıtım alanında da eksikliğin olduğunu, bunları gideriyoruz, turist sayısı her geçen gün artıyor ve ’’ Giresun turizmi yükselişte’’ dedi.

Milletvekili Sabri Öztürk, STK temsilcilerinin TBMM ziyaretleri ilgili yaptığı değerlendirmede; Bizi ziyarete gelen misafirlerimiz ile tek tek ilgileniyor, taleplerini dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizler Milletvekilleri olarak Giresunlu Hemşerilerimiz için TBMM’ indeyiz. STK’lar çok güçlendi ve onları çok önemsiyoruz, hepimizin bir misyonu var. Her zaman hemşerilerimizin, STK’ların yanındayız. Memleketimiz için buradayız, hep birlikte istişare ederek çalışmalar yapacağız, taleplerinizi ve önerileriniz bekliyorum, dedi.

ŞEBİNMEDYA-Sadi Toygar

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5939 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: