Ana Sayfa » GİRESUN
Programda Giresun 2023 Turizm Vizyonu Açıklandı
07 Aralık 2016 Çarşamba 23:59


 Medyada Giresun Programında Giresun 2023 Turizm Vizyonu açıklandı

Giresun Medya Platformunun hazırlayıp sunduğu Kanal 28'de canlı yayınlanan "Medyada Giresun" adlı haber programında "Giresun 2023 Turizm Vizyonu" açıklandı.

Yeni sezonun ilk programında seyircisine merhaba diyen Giresun Medya Platformu, Giresun'un önemli konularını gündeme getirmeye devam ediyor. Giresun'un Turizmden hak ettiği yeterli payı alabilmesine yönelik çalışmalara katkı sunulan programda "Giresun 2023 Turizm Vizyonu" açıklandı.

Giresun Medya Platformunun hazırlayıp sunduğu moderatörlüğünü İbrahim Balcıoğlu'nun yaptığı programda, Sadi Toygar, Şaban Kutlu, Aydın Kömürcü, Hüseyin Şenel Odacı ve Abdullah Öner Meral Giresun ve ilçelerinin gündemini değerlendirdikleri programda, önemli konuları tartışarak gündem oluşturdular. Giresun ve ilçelerine canlı bağlantıların yapıldığı programda, Şebinkarahisar'dan Gülsen Akyol Mutlu, Eynesil'den Fikret Bodur, Yağlıdere'den Fatih Aydın Özdemir ve Doğankent'ten Seyit Güvendi ile canlı bağlantı kurularak, bölgelerindeki haberleri ve son gelişmeler hakkında bilgiler alındı. Her hafta canlı bağlantılarla bölgede bulunan gazetecilerin değerlendirmeleri alınmaya devam edilecek.

Medyada Giresun programında "Giresun 2023 Turizm Vizyonu" başlığı adı altında Giresun'un Turizmine katkı sağlayacak çalışmayı Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar açıkladı.  "Medyada Giresun" programının ana konusu Turizm olacaktır diyerek, Kültür turizmi yapan firma temsilcilerinin istek ve taleplerini gündeme getirileceği programa konuk olacaklarını söyledi.  Başkan Sadi Toygar,  Giresun'da "Giresun 2023 Turizm Vizyonu" başlığı altında yapılacak çalışmaların,  Kültür Turları, Çevre İllerde Bulunan Acentalar, Arap Turizmi, Aktivite Sporları, Yiyecek İçecek Sektörü, Konaklama Sektörü, Kış Turizmi, Yayla Turizmi, Eko turizmi, DOKA, TKDK, KOSGEB destekleri, Turizm projelerinde destekler, hibeler, Yeşil yol projesi ana başlıklar olduğunu söyledi. Konu başlıklarına göre çalışmalar yapılacağını söyleyerek, yatırımcıları, hem yatırım teşvikleri, hem de doğru yatırımları yapmaları için programımızı mutlaka takip ederek yatırımlarına yön vermelerinin önemli olduğunu söyledi.

Ağırlıklı olarak Turizmin konuşulduğu toplantıda, Kümbette yapılması düşünülen kentsel dönüşümde gündeme getirilerek, kamuoyunun görüşlerinin mutlaka alınması gerektiğini söyleyen Şaban Kutlu, Yayla Turizmini ilgilendiren bu konunun çok önemli olduğunu ifade ederek, bir programın bu konuya ayrılmasını istedi.

Her hafta pazar günleri Kanal 28'de canlı olarak 19.30 ile 21.30 saatleri arasında yayınlanan "Medyada Giresun" adlı programa, sizlerde mesaj, e-mail ya da canlı yayına bağlanarak, görüşlerinizi, taleplerinizi ve düşüncelerinizi ileterek katılabilirsiniz.

Hüseyin Şenel Odacı

Giresun Medya Platformu

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6255 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: