Ana Sayfa
Prof.Dr.Mustafa Türkmen Yine Aday
18 Ekim 2010 Pazartesi 11:39
Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Türkmen,21 Ekim'de yapılacak Rektörlük seçimi öncesi adaylığını açıkladı.

Geçmişi fazla konuşmanın kimseye bir yararı olmadığını ve bundan sonra geleceğe bakacaklarını anlatan Türkmen".Geçmiş dönem için çok fazla konuşmanın ve yorum yapmanın gerekli olmadığını düşünüyorum. Önemli olan bugün gelinen noktada, üst makamların vermiş oldukları karara uygun olarak hareket etmek, Giresun Üniversitesine ve Giresun’a hizmet adına bu süreci en iyi şekilde tamamlamaktır."ifadesini kullandı.
 Türkmen şu noktalara dikkat çekti

"Ben bu güne kadar hem üniversitem, hem doğup büyüdüğüm şehrim ve hem de ülkem için hizmet etme çabasında oldum. Yıllar boyu akademik alanın her kademesinde idari görevlerde bulundum. Bundan sonra da bu birikimlerimi üniversitem, şehrim ve ülkem için kullanmak ve başarıya koşmak için var olacağım.

Bu amaçla 21 Ekim 2010 tarihinde yapılacak olan Rektörlük seçiminde aday olacağımı ilan ediyorum.

Rektörlüğüm süresince, Giresun Üniversitesini istenilen düzeylere taşımak, ilkeli ve dürüst bir yönetim anlayışı sergilemek, kısır döngülerden uzak kalıp işbirliğine dayalı kurumsal gelişime katkıda bulunmak temel hedefim olacaktır. Bu vesileyle yapılacak seçimlerin Üniversiteme, Şehrime ve Ülkeme hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum." 



Kaynak: giresunaktuel Etiketler : Prof.Dr.Mustafa, Türkmen, Yine, Aday,


Bu Haber Toplam 9481 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: