Ana Sayfa » İlçeler
Piraziz Beyaz’a Bürünecek
08 Ekim 2013 Salı 11:35
MHP Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU , üretmeye ve Piraziz için kaynak aramaya devam ediyor.

Piraziz Beyaz’a Bürünecek
 
MHP Piraziz Belediye Başkan Adayı Uğur MELİKOĞLU , üretmeye ve Piraziz için kaynak aramaya devam ediyor.
 
Açıklamış olduğu Projeler ile sık sık kendinden övgü ile söz ettiren MELİKOĞLU, yep yeni bir Projeyi Piraziz için hazırladıklarını belirtti.

MELİKOĞLU ; Gazetemizin haber merkezine yapmış olduğu açıklamada, 
 Piraziz’i görsel olarak yüz üstüne çıkaracak bir projesinin hayata geçirilmesi için çok önemli adımlar atıldığını belirtti.
MELİKOĞLU ;İstanbul’da bulunan köklü bir boya firmasıyla bu konuda anlaşmaya vardık. Piraziz merkezinde bulunan tüm evlerin dış cephelerini beyaz’a boyatmak için  bizlere ücretsiz hibe olarak boya malzemesi sözünü verdiler. Bu sözden sonra bizlere düşen görev ise  ‘’Kartpostalları süsleyecek Piraziz evlerini’’ Piraziz kazandırmak olacak.

Melikoğlu konuşmasına şöyle devam etti ;
 Beyaz evler Piraziz’in simgesi haline gelecek, Yeşilin içindeki beyaz boyalı evler çok güzel bir görüntü oluşturacağına inanıyorum Halkımız bu projeleri hayata geçirmemiz için bizlere yetki verirse elbette kazan Piraziz ve Pirazizli olacak bizler çalışmaya Piraziz için kaynak aramaya devam ediyoruz. Dedi.


Kaynak: bulancakajans Etiketler : MHP, Piraziz, Belediye, Başkan, Adayı, Uğur, MELİKOĞLU, ,, üretmeye, ve, Piraziz, için, kaynak, aramaya, devam, ediyor,


Bu Haber Toplam 17628 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: