Ana Sayfa » Güncel
Özyıldız Yangın Söndürme Konusunda Uzman Kuruluş
12 Haziran 2013 Çarşamba 19:49


ÖZYILDIZ YANGIN SÖNDÜRME

KONUSUNDA UZMAN KURULUŞ

 

Mehmet Yıldız, Öz Yıldız yangın söndürme şirketinin sahibi. Aslen Görele Cimide'li olan hemşehrimiz konusunda uzman bir isim. Mehmet Yıldız Vatan Giresun Gazetesi'ne konuştu. 


1997 yılından itibaren istanbul'da yangın söndürme cihazları ve güvenlik malzemeleri imalat ve ticaretine yönelik olarak kurulan firmamız, teknolojinin gelişmesi ile birlikte duman dedektörü ve kamera alanlarında da faaliyetlerini geliştirmiştir. Müşterilerimizin  yangınla mücadelede yanında olmakla kalmayıp uzun yıllar sürecek bir beraberliği de başlamaktayız.
 

Güzel ülkemizin saygı değer insanları, mağaza sahipleri, holdingler, hastaneler, araç sahipleri, konutlar ve diğer tüm alanlarda  mal canın yonsasıdır derler bizlerde canımız gibi malımızı yangın gibi afetlerden korumalıyız. Yangının en büyük düşmanı yangın söndürme cihazlarıdır. Dolumu ve bakımı tamamen bize ait olan Öz Yıldız Yangın Söndürme Cihazları TSE Belgeli olup tarafımızdan garantili bir şekilde halkımızın hizmetine sunulmuştur.


 

Yediden yetmiş yediye herkese lazım olan bu cihazları en uygun fiyat ve şartlarda arza sunulmuştur. Bu vesile ile tüm işyerlerinin, hastanelerin, fabrikaların, sitelerin, kentsel dönüşüm alanlarının, yangın söndürme cihazlarının dolumu bakımı ve yeni şatışına talibiz. Böylece mamülümüzün tanıtımını yapmak sizlerin güvende olmanızı sağlamak amacıyla, periyodik bakımı montajı ve nakliyesi bize ait olan Öz Yıldız Yangın Söndürme Cihazlarını hizmetinize sunmak için tekliflerinizi bekler emir ve tensiplerinizi arz ederiz.

İrtibat Telefonları :

(0212) 671 68 74

(0212) 438 55 28

GSM : 0532 502 65 74

info@ozyildizyangin.com 



Etiketler : Özyıldız, Yangın, Söndürme, Konusunda, Uzman, Kuruluş,


Bu Haber Toplam 10900 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: