Ana Sayfa » Duyurular
Osman Köksal Çalışmayı Noktaladı
10 Haziran 2011 Cuma 20:13
Ak Parti İstanbul 2.bölge adayı Av. Osman Köksal çalışmalarını tamamlayarak seçim sonucunu beklemeye başladı.

Yoğun bir çalışma temposu geçiren ve 2.bölgedeki tüm ilçelerde en çok çalışan milletvekili adayı olma özelliğini elinde bulunduran Av. Osman Köksal seçim çalışmalarını Gaziosmanpaşa'da noktaladı. Köksal burada halka hitaben yaptığı konuşmada 'durmak yok yola devam' dedi.

Seçim çalışmaları boyunca Av. Osman Köksal sevgi yürüyüşlerine de ayrı bir güzellik kattı.

Trabzon, Ordu ve Giresun tam bir Karadeniz dayanışması. Trabzon'lu ve Ordu'lu hemşerilerinden Köksal'a tam destek.

Köksal, seçim çalışmaları boyunca fırsat buldukça dostlarıyla birlikte olmayı da ihmal etmedi.

Gaziosmanpaşa Köroğlu Lokantası çalışanlarından emekli bir vatandaş ne olacak bizim halimiz dedi. Zeki Kemal ile Nuri Yılmaz'da emekli oldukları için bu vatandaşa destek vererek emekliler büyük sıkıntı çekiyor buna mutlaka bir çözüm bulunmalı dediler. Gaziosmanpaşa Belediye meclis üyesi Mustafa Sultantürk ise ben emekli değilim ama işlerim iyi diyerek beni bu konudan uzak tutun dedi. Tüm şikayetleri dinleyen milletvekili adayı Av. Osman Köksal bu konuları hep beraber dillendirerek gündemde tutalım, mutlaka çözüm bulunacaktır dedi.

Köksal'ın konuşması sırasında Ak Parti 2. bölge adayı ve teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş'te yanındaydılar.

Av. Osman Köksal son günde Gaziosmanpaşa meydanında 5 bin adet su dağıttı. Sıcaktan bunalan vatandaşlarımız 5 bin adet suyu 5 dakikada bitirdiler.



Etiketler : Osman, Köksal, Çalışmayı, Noktaladı,


Bu Haber Toplam 13711 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: