Ana Sayfa » Spor
Osman Çırak Giresun'da Açıklıyor
19 Ağustos 2011 Cuma 04:49
Giresunspor eski başkanı Osman Çırak Giresun'da yapacağı basın toplantısıyla önemli açıklamalar yapacak.

Osman Çırak Giresun’da

*Giresunspor kime ne kadar borçlu?

*Fatih Kitapçı, Olgun Peker, Osman Çırak, Ömer Ülkü ne kadar borç bıraktı?

Giresunspor eski başkanı Osman çırak Giresun’da.

Olgun Peker yönetiminden ,bir futbolcu ile aldığı Giresunspor’u, yaptığı 23  transfer ile 2010-11 sezonuna hazırlayan Osman Çırak, alınan olumsuz sonuçlar sonu kongre kararı almış, kongrede  yeniden aday olması Giresun’da engellenmişti.

Osman Çırak sonu yönetimi devralanlar Giresunspor’un Osman Çırak tarafından yüklü bir borca sokulduğunu söylemişler, Osman Çırak ise bu söylemleri kabul etmemiş, şeffaf bir yönetim anlayışı göstererek Giresunspor’un önceki başkanları, Fatih Kitapçı, Olgun Peker,  kendi yönetiminin kuruşu kuruşuna Giresunspor adına kime ne kadar borcu olduğunu basına dağıtmıştı.

Tüm gerçeklerin her Giresunspor taraftarı tarafından öğrenmesi için borçların basında açıklanmasına rağmen, yine de Osman Çırak Giresunspor’u borçlandırdı yaftasından kurtulamamıştı.

 

Bu durumu hazmedemeyen ve rahatsız olan  Osman Çırak, Giresunspor’un divana kaldığı şu günlerde Giresun’a giderek, Giresunspor’un kime ne kadar borcu var?.Kim ne kadar Giresunspor’un arkasında borç bıraktı? Konularına bir basın toplantısı ile cevap vereceği ve  belgeleriyle açıklayacağı, Giresunspor’un bu duruma gelmesinde hangi başkanın rolü olduğunu da açıklık getireceği belirtildi.(Zeki AL)



Etiketler : Osman, Çırak, Giresun'da, Açıklıyor,


Bu Haber Toplam 10428 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: