Ana Sayfa » Siyaset
Orhan Erzurum Taraftarlarla Buluştu
20 Ekim 2015 Salı 17:23


 

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Giresun İl Başkanlığı

H. Miktat Mah. C. Gürsel cad. GİRESUN

Tel: 0454 2167877 Belgeç: 0454 2167877 e-Posta: bilgi@mhpgiresun.com

 

 
 
MHP Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Çotanaklı taraftarlara övgü
 
“SİZLERLE GURUR DUYDUM, BRAVO ÇOCUKLAR!”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Giresunspor ve Yeni Malatyaspor taraftarları ile bir araya geldi.
Pazartesi günü gerçekleşen Giresunspor- Yeni Malatyaspor maçı öncesi Genç çotanakların daveti üzerine Giresun’a gelen yaklaşık 50 Malatyaspor taraftarı Yeni mahallede gerçekleştirilen hamsi şölenine katıldı.
Taraftarların daveti üzerine şölene katılan Milletvekili Dr. Orhan Erzurum karşılaştığı tablo karşısında çok gururlandığı ifade ederek, “İki kardeş kulübün taraftarlarını iç içe, aynı masada görmek şehrim ve çocuklarımız adına onur vericidir. Sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Bu şehre bu hareket yakışırdı” dedi.
Taraftarların sloganları ve alkışları ile sık sık konuşması kesin Milletvekili Erzurum misafir Malatyaspor taraftarlarıyla yakından ilgilenirken “Sizler bizlerin dostu, misafirlerisiniz. Gerçekleşecek müsabaka öncesi hepinize başarılar diliyorum” dedi.


Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7183 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: