Ana Sayfa » Spor
Ömer Ülkü Giresunspor'a Talip
14 Mayıs 2010 Cuma 08:54
Olgun Peker yönetiminde Giresunspor As Başkanı olarak görev alan işadamı Ömer Ülkü,Giresunspor kulüp başkanlığına resmen aday oldu.

Ömer Ülkü, çok güçlü bir yönetim kurulu listesiyle Giresunspor kulüp başkanlığına aday olduğunu söyledi. Olgun Aydın Peker yönetiminde as başkan olarak görev yapan Ülkü,yaptığı açıklamada, “Bir yıldır yönetimdeyiz. Giresunsporu çok büyük zorluklarla hiç olmadığı bir yere getirdik. Aynı oyuncu kadrosunu ve teknik heyeti muhafaza edip üzerine yapacağımız takviyelerle genel kurulda görev almamız halinde önümüzdeki sezon tek hedefimiz Turkcell Süper Lig olacak” dedi.

Giresunsporu kesinlikle borçsuz hale getireceğiz diyecek kadar iddialı konuşan Ülkü, “Bütün Milletvekillerimizin, Vali’mizin, Belediye Başkanı’mızın desteğiyle Giresunspor’u önce kurumsallaştıracağız. İlk hedefimiz bu. Daha sonra Giresunspor’u borçsuz bir kulüp haline getireceğiz. Tek hedefimiz olan Turkcell Süper Lig’e yükselmeyi başaramazsak ta o zaman gereğini sezon sonunda düşüneceğiz. Giresunspor kulüp başkanlığına ve yönetimine bu anlayış ve düşünce içerisinde talipliyiz” diye konuştu.

LİSTESİNDE ÇOK GÜÇLÜ İSİMLER VAR

Yönetim kurulu listesinde çok güçlü isimler bulunan ve çok büyük hedeflerle Giresunspor yönetimine talipli olan Ömer Ülkü, listesindeki isimleri de şöyle sıraladı:

“Öner Hekim, Osman Karahan, Ahmet Anaforoğlu, Reşat Bahat, Aydın Adanur, İsmail Meral, İhsan Yarkın, Köksal Aykutoğlu, Mustafa Karadere, Ali Fatoğlu, Şükrü Gocuk, Cevdet Karataş, Celalaettin Ozan, Hacı Özer, Abdullah Karataş, Nazmi Yılmaz, Naim Aygün, Muzaffer Ejder.”



Kaynak: giresunekspres Etiketler : Ömer, Ülkü, Giresunspor'a, Talip,


Bu Haber Toplam 11200 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: