Ana Sayfa » Spor
Olgun Aydın Peker Ayrıldı
12 Mayıs 2010 Çarşamba 19:14
Giresunspor kulüp başkanı Olgun Aydın Peker,görevinden ayarıldığını açıkladı.

Giresunspor kulüp başkanı Olgun Aydın Peker, görevinden ayarıldığını açıkladı.

Peker, konuyla ilgili bu akşam şu açıklamayı yaptı, “Geçen yılki kongreden önce Giresunspor’u şampiyon yapmak için bir yıl süre istiyorum. Şayet takımı şampiyon yapamayıp bırakmazsam adam değilim dedim. Bizim verdiğimiz sözler çok önemlidir. Bütün Giresunspor taraftarlarından özür dileyerek görevimden ayrılıyorum” dedi.

 
Giresunspor taraftarlarının kendisine haklarını helal etmelerini isteyen Peker, “Ben dünyadaki bütün Giresunsporlular’ın başkanıyım. Hiçbir Giresunspor taraftarının sözünü yiyen bir başkanı olmasına müsaade etmem. Onlara sözünü yiyen bir başkan yakışmaz. Çok gurur duyduğum, onur duyduğum, severek yaptığım görevimden ayrılıyorum. Giresun halkının beni affetmesini istiyorum.
    Giresunspor’un şampiyon olamamasının tek nedeni benim. Tüm Giresunsporlular bana haklarını helal etsinler. Benim şayet onların üzerinde hakkım varsa hepsi helal olsun” diye konuştu.

   Dört gün sonra kongre olduğu için bu kararı bir an önce açıklama zorunluluğu hissettiğini belirten Peker, şöyle devam etti:

   “İnşallah bizim bıraktığımız 7.’lik çıtasını daha yukarılara taşıyacak kişiler kongrede aday olur. Kendine güvenen bu işe inanan kişiler aday çıksın. Giresunspor’u almak isteyenler cumartesi günü aslanlar gibi çıkıp kulübü alsın. Divana kaslında alalım diye yalancı kahramanlık yapmasınlar. Giresun halkından birkez daha özür diliyor bundan sonrada görevde olmasam bile Giresunspor’a her türlü desteği vereceğimi herkesin bilmesini istiyorum.”



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Olgun, Aydın, Peker, Ayrıldı,


Bu Haber Toplam 6861 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: