Ana Sayfa » Belediyeler
Öğrenciler 15 Temmuz Şehidi Halil Kantarcı’nın Babasını duygulandırdılar
06 Şubat 2017 Pazartesi 22:25


 Öğrenciler 15 Temmuz Şehidi Halil Kantarcı’nın babasını duygulandırdılar

Bağcılarlı Bilgi Evi öğrencileri 15 Temmuz hain darbe girişimi konulu özel etkinlikte davetlileri duygulandırdı. Şiir dinletisi ile tiyatro oyunu sunan öğrencilerin ardından kahramanlık türküleri seslendiren Öğretmenler Korosu da alkış topladı. 15 Temmuz’da Çengelköy’de şehit olan Halil Kantarcı’nın babası Ali Kantarcı’nın da katıldığı programda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kursiyer Furkan Tuncil’in çizdiği şehit Halil Kantarcı’nın kara kalem resmini babası Ali Kantarcı’ya hediye etti.

Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencilerinin sunduğu 15 Temmuz konulu özel etkinlik yoğun ilgi gördü.

Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile veliler ve öğrenciler katıldı.  Programın ilerleyen anlarında minik öğrenciler hain darbe girişiminde milletin gösterdiği kahramanlığı tiyatro gösterisi ile yeniden canlandırdı. Öğrencilerin oratoryo gösterisinin ardından sahne alan Öğretmenler Korosu da seslendirdikleri kahramanlık türküleriyle alkış topladı.

ŞEHİT BABASINA OĞLUNUN RESMİNİ HEDİYE ETTİ

Programın sonunda Başkan Çağırıcı, davetliler arasında yer alan 15 Temmuz’da Çengelköy’de şehit düşen Halil Kantarcı’nın babasına sürpriz yaptı. Çağırıcı, kursiyer Furkan Tuncil’in, şehit Kantarcı’nın yaptığı resmini baba Ali Kantarcı’ya hediye etti. Çağırıcı, sosyal medyadan görünce resmi satın almak istediği öğrenilen Kantarcı’ya “Parası 15 Temmuz’da ödendi” dedi. Kantarcı, Çağırıcı’ya teşekkür ederken Furkan Tuncil’i de tebrik etti. Programda ayrıca Kaymakam Çiftçi ile Başkan Çağırıcı baba Kantarcı’ya Bilgi Evi öğrencilerinin yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Halil Kantarcı’ya ait folyo çalışmasını hediye etti.

Haber: BAĞCILAR BELEDİYESİ

SİTE GÜNCELLEME/ AYDIN KÖMÜRCÜ 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 8200 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: