Ana Sayfa » Güncel
Nuri Yılmaz Kaçkar TV'de Canlı Yayın Konuğu
16 Temmuz 2013 Salı 19:02
Vatan Giresun Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Yılmaz, Kaçkar TV Genel Müdürü Metin Ruşen'in davetlisi olarak "Gönül Kahvesi" programına canlı yayın konuğu olacak.

Kaçkar TV'nin başarılı genel müdürü Metin Ruşen "Giresun camiasında iz bırakan hemşerilerimizi zaman zaman canlı yayın konuğu olarak ağırlıyoruz. Bu manada bu haftaki "Gönül Kahvesi" programında camiada farklı ve renkli bir sima olan Nuri Yılmaz kardeşimi konuk olarak ağırlamaktan onur duyacağız. Yoğun çalışma temposuna rağmen bizleri kırmadan teklifimiz kabul ederek Kaçkar TV'ye konuk olacak olan hemşerimiz Nuri Yılmaz'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.  

 

Nuri Yılmaz da yaptığı açıklamada "değerli hemşerimiz işinin ehli ve konusunda lider bir isim Kaçkar TV Genel Müdürü kardeşimiz Sn. Metin Ruşen'e  davetinden ötürü teşekkür ediyorum. Yaptığımız işlerin yazılı medyanın yanında görsel medyada da anlatılması çok önemli bir olaydır. Bu şansı bizlere tanıdığı için Kaçkar TV ailesine de ayrıca teşekkürlerimi bildirir, yayın hayatında başarılar dilerim "dedi.

 

17 TEMMUZ ÇARŞAMBA SAAT 14.00 - 16.00

 

 

Nuri Yılmaz daha öncede Metin Ruşen'in çeşitli toplantılarda konuğu olmuştu.

 

   

Kaçkar TV'nin Başarılı Müdürü değerli hemşerimiz Metin Ruşen



Etiketler : Nuri, Yılmaz, Kaçkar, TV'de, Canlı, Yayın, Konuğu,


Bu Haber Toplam 10215 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: